Niğde Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Etkinlikleri birbirinden güzel gösteri, söyleşi, yarışmalar ve tasavvuf müziği konserleriyle devam ediyor.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENİYOR

Ramazan ayının ikinci gününde Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen birbirinden eğlenceli ve renkli etkinliklerle hem çocuklar hem de aileleri doyasıya eğlendi.

Yetişkinlere ve çocuklara yönelik yarışmaların yanı sıra Hacivat-Karagöz ve Aşık Maşuk gösterilerinin yer aldığı etkinliklere katılan vatandaşlar, Niğde Belediyesine teşekkür ettiler.

ALİŞAN KAPAKLIYA NİĞDELİ SEVENLERİ İLE BULUŞACAK

Bu arada ünlü eğitimci ve yazar Alişan Kapaklıkaya, Niğde Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında yarın (14 Mart Perşembe) kente gelerek, Niğdeli sevenleri ile buluşacak.

"Okumaşkı Buluşturuyor" Kitap Kulübünün 3. Toplantısı "Okumaşkı Buluşturuyor" Kitap Kulübünün 3. Toplantısı

Niğde Belediyesi Kültür Merkezi salonunda, saat 20.50’de başlayacak programda eğitimci ve yazar Alişan Kapaklıkaya, kendine has üslubuyla insan ilişkilerini sosyolojik açıdan değerlendirecek, sosyal yaşam düzeni ve hayata dair konulara parmak basacak.

ÜNLÜ İSİMLER RAMAZAN ETKİNLİKLERİ İÇİN NİĞDE’YE GELİYOR

Öte yandan Niğde Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ünlü yazar, besteci ve akademisyenleri Niğdelilerle buluşturmaya devam edecek.

19 Mart Salı günü, yazar, besteci ve akademisyen Hakan Mengüç’ün katılacağı Ramazan Eğlencesi Programı, Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilecek. Sanatçı Eşref Ziya Terzi 21 Mart Perşembe, Yazar ve Sanatçı Mustafa Cihat da 27 Mart Çarşamba günü Niğdeli sevenleri ile buluşacak.

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN DAVET

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bu yıl dolu dolu bir Ramazan Etkinliği Programı hazırladıklarını belirterek, “Ramazan ayı boyunca, Ramazan sohbetleri kapsamında söyleşiler, meddah gösterileri, ilahiler, tasavvuf müziği konserleri olacak. Çocuklarımız ve yetişkinlere yönelik yarışmalar, orta oyunları, mini clup gösterileri, skeçler, Hacivat-Karagöz gösterileri gibi birbirinden eğlenceli ve renkli etkinliklere tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Ayrıca Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde açacağımız iftar sofralarında da Ramazan ayının manevi atmosferini, hemşehrilerimizle birlikte yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 03 13 At 15.18.47 (3)

Whatsapp Image 2024 03 13 At 15.18.47 (2)

Whatsapp Image 2024 03 13 At 15.18.46

Editör: Selim GÖKEL