Niğde Belediyesi, şehrin önemli bir eksiğini daha gidermek için kolları sıvadı. Proje olarak Türkiye’nin en modern nikah sarayları arasında yer alabilecek yatırımın temeli Bor yolunda atılıyor.

Marka kent olma yolunda hızla ilerleyen Niğde’de şehrin dört bir yanında yeni yatırımlar yükselmeye devam ediyor.  Niğde’ye her alanda önemli hizmetler kazandıran Niğde Belediyesi, kentin önemli eksiklerinden birini daha gideriyor. Niğde Belediyesi, Bor yolu üzerine Türkiye’nin en modern nikah saraylarından birini inşa ediyor.

Bor Yolu üzerindeki Sarıköprü Mevkii’nde 1800 metrekare alan üzerine yapılacak olan Niğde Belediyesi nikah sarayı, 4 katlı olarak inşa edilecek. Projesinde modern mimarı tarzıyla dikkat çeken nikah sarayının zemin katında 5 adet dükkan yer alacak. 92 kişi kapasiteli tören salonu ise 185 metrekare olarak inşa edilecek. İki adet restoranın da yer alacağı nikah sarayı binasında biri süit olmak üzere 5 adet oda ve misafirhane bulunacak.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’yi yaşanabilir bir şehir ve marka kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Bu amaç doğrultusunda son 8 yılda önemli yatırımları hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Değişen ve gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin önemli bir eksiği olarak gördüğümüz nikah sarayı için de düğmeye bastık. İhalesi tamamlandı ve harfiyat çalışmalarına başlandı. Kısa süre içinde hizmete girecek olan bu yatırımımız ile evlenecek çiftlere ve ailelere kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.



 
 
Editör: TE Bilişim