Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, her hafta çarşamba günleri başkanlık makamında gerçekleşen “Halk Günü” buluşmalarında vatandaşları dinleyerek onların istek ve taleplerin alıyor. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir çarşamba günleri gerçekleştirdiği halk günü buluşmalarında vatandaşlarla yüz yüze görüşmeyi sürdürüyor. Başkan Özdemir ile görüşmek isteyen Niğdeliler direk başkanlık makamına girebiliyor.

Halk günü buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını, istek ve taleplerini dinleyen Başkan Özdemir vatandaşların isteklerinin hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlıyor.

 

ANINDA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

“Şehrimizi ortak akılla, vatandaşlarımızın katılımıyla yönetmek istiyoruz.” Diyen Başkan Özdemir; “Halkımızın desteklerini yanımıza alarak belediye hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Halk Günü vesilesi ile halkımız istek ve taleplerini doğrudan bizlere iletiyor. Biz de bu isteklerin çoğunu toplantı esnasında sıcağı sıcağına çözüme kavuşturuyoruz.” İfadelerini kullandı.

Başkent Niğde Vakfı'ndan Eğitime Destek Başkent Niğde Vakfı'ndan Eğitime Destek

 

ŞEHRİMİZİ ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ

 “Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızın istek ve görüşlerinin yanı sıra sorunlarını dinliyor, hasbihal ediyoruz.” Diyen Başkan Özdemir; “Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Her gittiğimiz mecrada kendileri ile bir araya gelerek sohbet etme imkânı buluyoruz. Bunun yanında 4 yıldır düzenlediğimiz Halk Günü buluşmalarımızda da bir araya geliyoruz. Burada randevusuz bir şekilde bir araya gelip birebir konuşma fırsatı buluyoruz. Belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını onlardan dinlemeyi ve uygun çözümler üretmeyi kendimize düstur edindik. Şehrimizi ortak akılla, vatandaşlarımızın katılımıyla yönetmek istiyoruz. Bizim için halk günleri, vatandaşların sıkıntılarını bizzat kendilerinden dinleyerek, sorunlarına çözüm üretmek adına önemli buluşmalardır. Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Karşımıza çıkan meseleleri imkanlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Editör: Selim GÖKEL