Kitap Fuarı açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Davetlilerden yazar Prof. Dr. Nurullah Genç açılış konuşmasında kitap okumanın önemine değindi.. 

YENİ KÜTÜPHANELER AÇIYORUZ
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de konuşmasında; "İlimizde kitap okuma oranlarının artmasını istiyoruz. Bunun için kütüphaneler açıyoruz. Oradaki çocuklarımızı 6 yaşına kadar inşallah kitapla tanışırız. Telefondan tabletten önce, çocuklarımız kitapla tanışsın istiyoruz" sözlerine yer verdi.

Niğdeli Kuaför Türkiye'nin Sihirli Ellerinde 2’inci oldu Niğdeli Kuaför Türkiye'nin Sihirli Ellerinde 2’inci oldu


Niğde Valisi Cahit Çelik konuşmasında; "Bizler eğitime, bilime önem verirsek dünyayı yöneten bir devlet oluruz. İnşallah fuarımız da okuma alışkanlığına önemli katkı sunacaktır" dedi.


Konuşmalar sonrası Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Prof. Dr. Nurullah Genç ve AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir hep birlikte açılış kurdelesini keserek fuarı ziyarete açtılar.


10 GÜN BOYUNCA AÇIK
Kitap fuarında; İclal Aydın, Ahmet Ümit, Ali Demirsoy, İkbal Gürpınar, Cihat Yaycı, Nurullah Genç, Serdar Tuncer, Sinan Akyüz, İsmail Hakkı Aydın, Kahraman Tazeoğlu ve daha birçok yazar sevenleriyle buluşacak.  10 gün süreyle açık kalacak olan fuara, 120 yayınevi ve 51 yazar katılırken 19 yazarın imza ve söyleşi programı olacak. Kitapseverler Kitap Fuarını saat 10.00- 21.00 arasında ziyaret edebilecek. 

Editör: Selim GÖKEL