Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliğine kayıtlı 26 odanın Olağan Genel Kurullarının tamamlandığı belirten Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alim Yeşil, seçilen oda başkanları ve yönetimleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan NESOB Başkanlığı seçimlerinde oy kullanacaklarını söyledi.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanlığında gazetecilere açıklamalarda bulunan NESOB Başkanı Alim Yeşil; “  ‘‘Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı 26 tane odamızın 19 Mart itibari ile genel kurulların hepsi tamamlanmıştır. Sizler aracılığı ile yeni seçilen başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Allah nasip ederse önümüzdeki süreç dahilinde Mayıs ayı içerisinde bu 26 Oda Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Esnaf Odaları Birliğinde Başkanlarını seçecekler. Mayıs ayı içerisinde olacak Genel Kurul’a 2 tane arkadaşlarımız da çıkmış ve bu arkadaşlarımıza da sizlerin huzurunda başarılar diliyorum” dedi.

2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor

YEŞİL ADAYLIĞINI PERŞEMBE GÜNÜ AÇIKLAYACAK

Mayıs ayında yapılacak olan Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanlığı seçimlerinde aday olacağını ve adaylık açıklamasını Perşembe günü yapacağını ifade eden Yeşil; “ odalarımızın seçimleri tamamlandı. Şuanda Mayıs ayında yapılacak olan NESOB Başkanlığı seçimi için 2 aday arkadaşımız çıktı. Bizde Perşembe günü saat 19.30’da da beraber olduğumuz oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber adaylığımızı ve göreve devam edeceğimizi sizlerin huzurunda bildireceğiz. Mayıs ayında yapılacak olan genel kurulun Niğde’mize teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim