NİĞKAD-Bir Olağan Genel Kurulu Yapıldı NİĞKAD-Bir Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, MÜSİAD Niğde olarak ilk defa kendi üyeleriyle ham hal olma programı düzenlediklerini belirterek, “MÜSİAD Niğde olarak ilk defa kendi üyelerimizle ham hal olma programı düzenliyoruz. Buradaki amacımız üyelerimiz arasında tanışma, kaynaşma ve dayanışma adına iş birliği yaparak kendi ticaretimizi canlandırmak. Eğir bir yerde bir şey lazımsa önce kendi üyelerimizden tedariğini sağlamak amacıyla bu programı yapıyoruz” dedi. 
Gümüştepe, MÜSİAD Niğde olarak yaklaşık 1,5 yıldır çalışma yürüttüklerini ve şu anda 46 üyelerinin olduğunu söyledi. 
GÜÇLÜ VE HIZLI ŞEKİLDE YOL ALMAK İSTİYORUZ
Düzenlenen programda gazetemiz Hamle’ye açıklamalarda bulunan MÜSİAD Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, kendi içlerindeki ticareti güçlendirerek daha güçlü ve hızlı bir şekilde yol almak istediklerini belirterek, “Kendi içimizdeki ticaretimizi güçlendirerek önümüzdeki süreçte daha güçlü ve hızlı bir şekilde yol almak istiyoruz. Çünkü takdir edersiniz ki yerel olmadan genel olunmaz. Biz MÜSİAD Niğde olarak kendi önce kendi içimizde birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlayacağız, birbirimizi tanıyacağız ve tanışacağız ki daha güçlü olalım” dedi. 
24 ÜYEMİZİN ORTAK OLDUĞU BİR ŞİRKETİMİZ VAR
Gümüştepe, MÜİAD Niğde üyelerine yönelik yapmış oldukları güzel projeler olduğunu belirterek, “Üyelerimizin bizden istekleri var. Bizimde onların adına yapmış olduğumuz güzel projelerimiz var. Mesela 24 üyemizin ortak olduğu bir şirketimiz var. 36 hisseli bu şirketimizde ticareti hali hazırda devam ettiriyoruz ve bunu kimse bilmiyor. Bunu kamuoyu bilmiyor biz bunu kendi içimizde yapmaya gayret ediyoruz. Yine kendi içimizde yapmış olduğumuz Niğde açısından hakikaten gerçekten vizyon projemiz var. Büyük şehirlerde olan gıda sitesi, geri dönüşüm sitesi marangozlar sitesi vb. projeleri Niğde’de uygulamayı düşünüyoruz.
Düşüncelerimiz ve projelerimizle ilgili ilimizin yönetici ve siyasileriyle istişare ediyoruz. Bizim amacımız hiç kimseyi germeden ötelemeden Niğde’yi nasıl sınıf atlatabiliriz onun derdindeyiz. İş dünyası olarak MÜSİAD Niğde olarak ne kadar çok insana ne kadar istihdam sağlayabilirse, evine ekmek götürebilirse ne mutlu bizim için” şeklinde konuştu. 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde tarafından tanışma, kaynaşma ve dayanışma programı, üyelerin görüş alışverişinde bulunması ile son buldu.