Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu

Niğde Belediyesi eski başkanı, 23. Dönem Niğde Milletvekili ve İYİ Parti geçmiş dönem GİK üyesi Mümin İnan, İYİ Parti Niğde teşkilatlarında yaşanan olayların ardından bir açıklama yaparak, seçilerek gelen Niğde teşkilatlarına saygısızlık ve haksızlık edildiğini, İl Başkanı İbrahim Uzun, Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir ve yönetimlerinin almış oldukları istifa kararını desteklediğini söyledi. 


Mümin İnan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Mücadelenin başladığı İlk günden bu yana, birçok zorluğa ve engele göğüs geren, birçok güçlüğe rağmen teşkilatları bugüne taşıyan her seçimde, İYİ Parti’nin oylarını Niğde’de, Türkiye ortalamasının üzerine çıkararak seçimleri kazanma durumunu artıran İl Başkanı İbrahim Uzun ve teşkilatlarına büyük bir haksızlık yapıldığını söyledi. 

Niğde İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı da istifa etti Niğde İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı da istifa etti

İnan açıklamasının devamında ise; İbrahim Uzun ve teşkilatlarının aldıkları bu karar doğrudur. İl başkanımız ve teşkilatlarının yanı sıra yönetimlerinin aldığı bu kararı da destekliyorum” dedi.

İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun İstifa Etti. İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun İstifa Etti.

Editör: Selim GÖKEL