Altunhisar ilçesinde  mevcut Muhtar ve Muhtar adayları ile toplantı  gerçekleştiren ve sorunları yerinde tespit eden Ak Parti Niğde  Milletvekili Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde’nin Çamardı, Çiftlik ve Ulukışla ilçelerinde  başlatılan Doğalgaz çalışmalarının en kısa sürede Altunhisar ilçemizde de yapılacağının müjdesini verdi. 

Ak Parti İlçe binasında düzenlenen toplantıya Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Ak Parti Altunhisar İlçe Başkanı Ahmet Baştürk, Ak Parti Altunhisar Belediye Başkan Adayı Neşet Doygun, mevcut muhtarlar ve  muhtar adayları katıldı. 

Ben Hizmet Etmek İçin Varım

Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, “Benim arkamda hiç kimse yok! Tek arkamda olan halkımın bana vermiş olduğu destektir. Benim tek amacım Ankara’da yapacağım çalışmalar neticesinde Niğde’ye, ilçelerine, köylerine yapılan projeleri takip etmek ve onun meyvesini almak. Niğde için bir proje hazırlanmış, yatırım ile birlikte ödenek aktarılmış ama çeşitli nedenler ile başka ile aktarılmış, ben bakanlıklara ve genel müdürlüklere hep şunu söyledim. Benim ilime yatırım için aktarılan ödenek nasıl başka ile aktarılıyor ise aynı şeklide  tekrar bize aktarılsın biz bunun mücadelesini ettik ve bu yatırımları Niğde’mize kazandırmak bize  nasip oldu “dedi.

Altunhisar İlçemiz Hizmette Önceliğimiz Olacak

Ak Parti Niğde  Milletvekili Cevahir Uzkurt,  “Niğde’mizde hizmet anlamında  Altunhisar ve Çamardı ilçelerimizde yatırımlar diğer ilçelerimize  göre çok sönük kalmış. Dolaysıyla hiçbir gözle görünün bir gelişme olmamış ben buradan söz veriyorum. Altunhisar ilçemiz hizmet ve projeler konusunda  öncelikli olacak ve ne yapılması gerekiyorsa projelerimiz yaparak gereken bütün çalışmaları siz muhtarlar ile birlikte yapacağımızı buradan sizlere söz  veriyorum. Doğal gaz hizmetini en kısa sürede Altunhisar ilçemize de yapılması için Ankara da gerekli görüşmeleri yaparak çalışmaların başlatılması için ne gerekiyorsa yapacağım ilçemiz Doğalgaza kavuşacak bununda sözünü buradan veriyorum”dedi. 

Altunhisar Kaymakamı Yiğit Sahuru askerlerle yaptı Altunhisar Kaymakamı Yiğit Sahuru askerlerle yaptı

Editör: Selim GÖKEL