Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Hamdi Doğan geçtiğimiz gün basın mensupları ile bir toplantı yaptı. Toplantıda bir çok konuya değinen Başkan Adayı Hamdi Doğan nasıl bir belediye başkanı olacağını da anlattı. 

MHP Adayı Hamdi Doğan; Niğde halkı artık değişim istiyor! MHP Adayı Hamdi Doğan; Niğde halkı artık değişim istiyor!

Nasıl bir belediye başkanı olacağı konusunda da açıklamalar yapan Hamdi Doğan; “Milliyetçi Hareket Partisinin belediye başkanı nasıl bir belediye başkanı olacaktır? Milliyetçi Hareket Partisinin belediye bakanı ile ilgili sizlere bir profil çizmek isterim.

Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi

Belediye başkanı halkın içerisinde olmalıdır. Çünkü halkın oyları ile seçilen bir belediye başkanıdır. Atamayla değil, seçimle gelmektedirler. Niğdelilerin tertemiz oyları o göreve gelmektedirler. Dolayısı ile o göreve gelen belediye başkanı 7 – 24 sabah akşam halkın içerisinde olmalı. Esnafının yanında olmalı, öğrencisinin yanında olmalı, sanayicisinin yanında olmalı. Niğde’nin her yerinde olmalı.  İletişim kanaları hiçbir şekilde kapalı olmamalı. Muhtarlarımız aradığında, sivil toplum kuruluş temsilcileri aradığında, esnafımız aradığında rahatlıkla belediye başkanına ulaşabilmelidir. Belediye başkanı bizim dükkanı ziyaret etmedi, bizim yanımıza gelmedi, telefon açtık ulaşamadık. Sorunumuzu sıkıntımızı ifade edemedik, veya çözüm bulamadık, şikayeti ve  serzenişi ile karşılaşabilecek bir belediye başkanı olmayacaktır. Halkın içerisinde bir belediye başkanı olacaktır. Halka beraber düşünecek, Niğde halkı ile beraber hareket eden bir belediye başkanı olacaktır. Tertemiz oyları ile göreve geldiği belediye başkanlığı makamı ile Niğde halkının arasına duvar örecek bir belediye başkanı olmayacaktır Milliyetçi Hareket Partisinin belediye başkanı. Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye başkanı kendisi protokol kapısından geçerken, kendisini oyları ile seçen vatandaşını belediyenin arka kapısından içeri almayacaktır. Geldiğimizde yapacağımız ilk şeylerden bir tanesi de o protokol kapısını kaldıracağız, eski haline getireceğiz. Bütün Niğdeli vatandaşlarımız yine belediye binasının ön tarafından giriş yapacaklardır. Biz bunu kabul etmiyoruz. Protokol kapısı diye bir şey bizim yerel iktidarımızda olmayacaktır.

Ulaşılabilir bir belediye başkanı olma sözünü veriyorum. Bize iletilen şikayetlerden biri de, siyasilerin seçimden seçime geldikleri, ama ondan sonra belediye ile ilgili iletişim kuramadıklarını ifade ettiler. Mazbatayı aldığımız andan itibaren, halkımızın yanında olacağız. Onların tavsiye ve önerilerini alarak belediyemizin bütün imkanlarını sunacağız” dedi.

Editör: Selim GÖKEL