MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, MHP Niğde İl Genel Meclis Üyesi Cem Görgün, MHP İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Okçu Beton ve Prefabrik Fabrikasını ziyaret etti. 
Demirsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Demirsoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yürüttükleri faaliyetler hakkında MHP heyetine bilgiler verdi. Hazır beton, prefabrik, kilitli parke, bims, madencilik, güneş enerjisi ve altyapı malzemeleri vb. işkollarında faaliyet gösterdiklerini belirten Lütfi Demirsoy, “Okçu Beton olarak Bor Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk yatırımcısıyız. İlimize ve ülkemize hizmet vermek, istihdama katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz işkollarında yaklaşık 300 kişiyi istihdam ederek hem ilimiz hem de ülke ekonomisine katkı sunuyoruz” dedi.  

MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili  Bor Belediyesine Anlamlı Teklif MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili Bor Belediyesine Anlamlı Teklif

Ziyarette konuşan MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce Bor Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalara ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, “İlimizin sanayisinin gelişmesine katkı veren Bor Organize Sanayi Bölgemizde bulunan fabrikalarımızı ve değerli iş insanlarımızı ziyaret ettik. Okçu Beton da Bor Organize Sanayi bölgemizde faaliyet gösteren, üretim ve istihdam anlamında ilimiz ve ülke ekonomimize katkı sağlayan işletmelerimizden birisi. İlimizin sanayisinin gelişmesine üreterek katsı sağlayan değerli iş insanlarımıza, bizlerde elimizden gelen katkıyı vermek adına çalışıyoruz. Her zaman sanayicimizin ve iş insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce ve beraberindeki ile birlikte Bor Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Zebih Madencilik, Niğdelioğlu Prefabrik, Astronova Tarım işletmelerini ziyaret ederek firma yetkilileri ile görüşerek, talep, görüş ve önerileri dinledi. MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce yatırımcılar için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti. 

Editör: Selim GÖKEL