396828832_1827655431011908_2916833457551603569_nMilletvekili seçildiği günden beri her daim vatandaşların yanında olan, onların dertlerine çözmek için çalışan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Cumali İnce, gidilmedik köy, sıkılmadık el bırakmayacağız ve vatandaşlarımızın dertlerine ve sıkıntılarına çözüm bulacağız” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) çalışmalarına devam eden MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce her fırsatta Niğdeli hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor. 

Vekil İnce köy ve kasaba ziyaretleri kapsamında Himmetli, Çayırlı, Çavdarlı, Yeşilova, Uluğaç köyleri ile Değirmenli Kasabasını ziyaret etti. Köy ve kasaba ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Cumali İnce, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. 

 Vekil İnce’ye ziyaretlerinde MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, Merkez İlçe Başkanı Abidin Koyuncu ve parti yöneticileri eşlik etti. 

CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon

ŞEHRİ KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ
MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, “Sevdamız olan bu şehri karış karış gezeceğiz. Köy ve kasaba ziyaretlerimiz kapsamında Değirmenli Kasabamızı, Himmetli, Çayırlı, Çavdarlı, Yeşilova ve Uluağaç köylerimizi ziyaret ederek hemşerilerimizle bir araya geldik. Hemşerilerimizin talep ve sorunlarını dinledik. Sıcak sohbetleri ve misafirperverlikleri için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sıkılmadık el girmedik gönül bırakmayacağız, hemşerilerimizle her fırsatta kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Selim GÖKEL