Milliyetçi Hareket Partisi  Ahmet Şafak Konseri ile binlerce partiliyi bir araya getirdi, coşku görülmeye değerdi.  Alandaki kalabalık parti yöneticilerinin yüzlerini güldürürken, Niğde Belediye Başkanlığı için güçlü bir alternatif olduklarını gösterdiler. 

VİDEO ÜSTTE - FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA

Milliyetçi Hareket Partisi bugün gerçekleştirdiği konser adeta mitinge dönüştü. Binlerce ülkücünün katılımı ile yapılan etkinlikte, MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Aytekin Tükenmez, MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hamdi Doğan ve Bor Belediye Başkan adayı Sıtkı Erat birer konuşma yaptılar. 

Etkinlikte, Niğde Aksaray milletvekilleri, İl ilçe yönetimi yanısıra Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin Sonat,  İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları da bulundu. 

İl, İlçe, Belde belediye başkan adayları tek tek sahneye çağırılarak tanıtıldı, başarılar dilendi. 

"ÖYLE BİR KAZACAĞIZ Kİ, KİMSE KAYBETMEYECEK"

Niğde Belediye Başkan Adayı Hamdi Doğan konuşmasında;Şu meydan bizlere gösteriyor ki artık, Niğde'de değişim şart. 31 Mart'ta Milliyetçi Hareket Partisinin yerel iktidarı başlayacak.  2009'da devretmiş olduğumuz belediyeyi yeniden kazanacağız. Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek.  Niğde kazanacak, ilhanlı kazanacak, nar kazanacak, efendibey mahallesi kazanacak, Karatlı da kazanacak, Bor'da kazanacak, Çamardı'da kazanacak. Bütün beldeleri, ilçeleri kazanacağız" şeklinde başladığı konuşmasında, parti ileri gelenlerinden başlayarak, emeği geçen ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti. 

"YIKANLAR GİDECEK, YAPANLAR GELECEK" 

MHP Adayı Hamdi Doğan, konuşmasının devamında nasıl bir belediye başkanı olacağını ve projelerini anlattığı konuşmasında; Milliyetçi Hareket Partisinin yerel iktidarında biz bu otopark proplemini, trafik problemini en kısa sürede çözeceğiz. Son beş yıllık süre içerisinde pazarcı esnafından tutunda, kalenin etrafındaki vatandaşlarımız ve eski sanayiye kadar bütün yerlerde vatandaşlarımız mağdur edilmiş. Kale yıkılmış, kalenin etrafındaki yerler insanlarımızın başına yıkılmış.  Aşağı sanayi yıkılmış, valilik binasını yıktılar, vakıf işhanını yıktılar. Şimdi de marangozlar ve mermercilerin olduğu yeri yıkmaya çalışıyorlar. 31 Mart'ta yıkanlar gidecek. Yapanlar gelecek" dedi. 

"BİNLERCE GENCE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ"

Başkan Adayı Hamdi Doğan konuşmasının devamında; Biz nasıl bir belediye başkanlığı yönetimi olacağız. Biz iletişim kuran  vatandaşımızın, irtibat kurabileceği, ulaşabileceği, bir belediye başkanı olacağız. Vatandaşla aramıza protokol kapıları koymacağız. Niğde Belediyesi'nin kuruluş tarihçesi 1878'dir. O zaman beri hiç bir belediye başkanlığı döneminde yapılmayan icraat Emrah Başkanın döneminde yapıldı. Neydi? Kendisine mahsus belediyenin ön tarafında bir protokol kapısı yaptırdı. Bu kapıdan sadece ben gireceğim dedi. Peki.. Oyuyla o makama geldiğin vatandaşlar nereden belediye ye girecek... Arka kapıdan. 31 Mart'ta o protokol kapılarını kapılarını kaldıracağım. Protokol murotokol kalmayacak. Belediyenin kapıları fakira, garibe, grabaya açacağız. Biz sizin hizmetkarınız olacağız. Niğde'ye bugüne kadar getirilmeyen yatırımları, Cumhur İttifakının ortağı olarak, sayın milletvekilim Cumali İnce ile beraber yatırımları da getireceğiz, parayı da getireceğiz, yüzlerce binlerce gençlerimize yüzlerce binlerce istihdam alanı sağlayacağız" dedi. 

"NİĞDE'NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ, ÇÖZÜMÜNÜ BİLİYORUZ"

Hamdi Doğan konuşmasının devamında; Değerli hemşerilerim, ben 33 yıldır, Niğde'nin caddesinde, sokağında, köyünde, kasabasında olan bir kardeşinizim. Niğde beni bilir, bende Niğde'yi bilirim. Niğde'nin sorunlarını biliyoruz, çözüm yollarını da biliyoruz. Onun için diyorum ki, bize güvenin, verdiğiniz oylara sahip çıkacağız. İyi ki oy vermişiz dedirteceğiz, vermeyenlere de keşke oy verseydik dedirteceğiz. Onun için 31 Mart'a kadar sizden istirhamım. Durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan, kutlu hedefe yürüyeceğiz" dedi. 

"ÖZLEDİĞİM TABLO BU... NİĞDE BU"

MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce'de " Evet özlediğim tablo bu, Niğde bu... Başta Belediye Başkan adayımız Hamdi hocam 35 yıllık yol ve dava arkadaşım. Partimizde, ocağımızda, teşkilat başkanlığı yaptığı her dönemde bizi yolda, yarıda bırakmadı. İnşallah Niğde'de yarım kalanları tamamlamaya geliyor 31 Mart'ta inşallah. İlçe belediye başkan adaylarımız, belde belediye başkan adaylarımız, tüm teşkilatlarımızla birlikte önce genelinde, şimdi de yerelde yönetmeye talibiz. Bize destek vermeye var mısınız. İşte Niğde Allah'ınıza kurban..." şeklinde konuştu. 

MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez ise kısa bir konuşma yaparak, alanda bulunanlara ve teşkilatına teşekkür etti. Tükenmez, geçmişin efsane ocak başkanı Hamdi Doğan hocayı efsane Niğde Belediye Başkanı yapacaklarını söyledi 

Saadet Partisi Bor İlçe Başkanı Mücahit Binici oldu Saadet Partisi Bor İlçe Başkanı Mücahit Binici oldu

"CANLA BAŞLA ÇALICAĞIZ... BAŞARACAĞIZ"

İlçe ve Belde Aday adayları adına da Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat yaptı. Başkan Adayı Sıtkı Erat teşkilatına teşekkür ederek başladığı konuşmasında; " İnşallah bu güvenlerinizi boşa çıkartmayacağız. Ayın 31'inde karşısınıza dimdik zaferle çıkacağız. Bunun için canla başla, her halükarda canla başla çalışacağız, başaracağız... başaracağız... başaracağız.... " dedi. 

"5 YIL BEKLEYENLER BUGÜN GREYDERE BİNMİŞ ŞOV YAPIYOR"

Başkan Adayı Sıtkı Erat konuşmasının devamında; Ben Bor belediye başkan adayıyım. İlçemde büyük sorunlar var. Son beş yılda organize sanayini büyütemediler. Sanayi sitesini büyütemediler. Fizik Tedavi hastanesi yıkıldı. Beden Eğitimi bölümümüz yıkıldı. Besi Organize sanayimiz 5 yıl önce bakanlar kurulundan çıktı, Beş yıldır maalesef buraya 25 kuruşluk ödenek aktaramadılar. Dün bir baktık, bu bölgede çalışma yapıyorlar. Greydere binmişler, şov yapıyorlar. Beş yıldır 25 kuruşluk ödenek ayıramayan, insanlar bugün sizin karşısınıza çıkıyorlar, şov yapmaya çalışıyorlar. İşte biz bunun için adayız. İnşallah 31 Mart akşamı bu zaferi kazacağız.  14 Mayıs'ta 1. aşamayı hep beraber yaptık.  Sayın milletvekilimizi meclise gönderdik. Şimdi sırada yerelde iktidar olmak var. Güçlü bir milletvekimiz var, güçlü bir teşkilatımız var. Ankara'da çözülmeyecek hiç bir sorunumuz yok. Yıllardır bu memleket hep avutuluyor. Seçim zamanı hep tamam, tamam... Seçim geliyor herşey yapılacak deniyor ama seçim sonrası arkası yok.   31 Mart'tan sonra Ankara'ya gideceğiz bu sorunları çözeceğiz. Hep övünüyorlar, kahraman Ömer Halisdemir, kahramanımızın memleketi  ne aldı? Var olan Üniversite'nin adı değişti. Var olanların ismi Ömer Halisdemir oldu. Yeni birşey yapılmadı. Artık bu edebiyata son vereceğiz.  Artık seferberlik ilan edeceğiz, Niğde için, Ulukışla için, Çamardı için Altunhisar için, Çiftlik için, Bor için, bütün beldelerimiz için seferberlik ilan edeceğiz. Hep beraber bizim hakkımız olan pastadan gerekeni alacağız, almak zorundayız" diyerek konumasını tamamladı. 

Konuşmaların ardından Ahmet Şafak sahneye davet edilerek birbirinden güzel parçalarını söyledi. Alanda bulunan kalabalık şarkılara eşlik etti. 

Editör: Selim GÖKEL