Anadolu toprakları ateş çemberi içerisinde, içten ve dıştan kuşatma altındadır. Hazırlanan gizli senaryolarla ülkeyi parçalayıp bölmek isteyenlerin niyetleri ortadadır. Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemde, sırf siyasi rant sağlamaya yönelik politikalar üretmenin hiçbir kimseye yararı yoktur. İktidar ve muhalefet parti yöneticileri kendi menfaatleri uğruna milletin ve devletin çıkarlarını hiçe sayma hastalığına tutulmuştur.

Ülkemiz zor bir dönemden geçerken siyasiler ne yazık ki, ümit tacirliği yapmaktadır. Türk milleti eskimiş, bayatlamış köhne bir sistemin içerisine çekilmek isteniyor. Gençlerimiz istismar aracı olarak kullanılmaktadır.


Dış güçlerin maşası olan hainlerin gayesi dağlarda mayın döşemek değil, milli birliğimize dinamit koymaktır. Sokağa dökülen terör örgütünün amacı, dağlardaki terörü rahatlatmak için medyatik tavırlarla sokaklarda fotoğraf kareleri oluşturup belli adreslere gönderme yapmaktadır. Bu olayların aslında öncesine ve sonrasına bakmak gerekir.  PKK, güç denemesi ve yıldırma politikası gütmektedir. Bu bir sağ sol olayı değildir. Türk gençliği bu oyuna asla gelmemelidir.


Geçmişte idealist gençleri kullanan darbeciler, bu acı tabloyu fazlasıyla yaşatmıştır.  Herkes fikrini özgürce tartışabilmeli, yargı, yasama aykırılığı ortadan kaldırılmalıdır.

İktidar ile muhalefetin yargıya müdahale etmeleri hoş bir görüntü vermiyor. Hiçbir kurum ve kuruluşun suç işleyip dokunulmazlık zırhına sığınmamalı ve suçlular mutlaka yargı huzuruna çıkarılmalıdır.

ABD’nin benim ülkemde ne işi var? AB ise Türkiye’nin asla Kızıl Elması olamaz. Kürt’ü Türk’e düşman eden, mezhep kavgalarına çanak tutan, iç ve dış düşmanlarımızı çok iyi tanımalıyız ve onların kurduğu tuzağa düşmemeliyiz.

Türk-Kürt, Alevi-Sünni ayrımcılığı kimlerin işine yarar? Bizler,”Yaratılanı Severiz Yatandan Ötürü”.inancına bağlı bir milletiz.

Dağdaki teröristlerle sarmaş-dolaş olanlara müsamaha göstermek alçaklıktır. Bu görüntü içte ve dışta milli itibarımıza zarar vermektedir. Ne yazık ki, terör örgütü iyice azıtmıştır.

Türkiye’de nükleer santraller mutlaka kurulmalıdır. Ermenistan, Bulgaristan, Suriye, İsrail sınırlarımıza yakın yerlerde bu santralleri kurmuş işletiyorlar. Türkiye ise enerjide dışa bağımlı hale getirildi.

Biz, özüne, geleceğine, kültürüne sahip çıkan, milli düşünen, hoşgörülü,  inancına bağlı, tarihi geçmişi olan bir milletiz. Bu nedenle dostumuzu, düşmanımızı çok iyi tanımalıyız. Bu necip millete ihanet edenler, hak ettikleri cezayı mutlaka görmelidir,

Cenabı Hak, bu milletin siyaset ve kanaat önderlerine akıl, izan, şuur uyanıklığı versin.