Sedat Çağlar yeni kitabı için okurlarıyla buluştu Sedat Çağlar yeni kitabı için okurlarıyla buluştu

TÜVGA ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin paydaşlığında, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezimizde “Bekir Develi ile Bizim Hikayemiz” adlı söyleşi programı gerçekleştirildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Konferans Merkezinde düzenlenen Konferansa 4.000 kişilik katılım oldu.  Salonlara sığmayan dinleyiciler, konferansı dışarıdan takip ettiler.

Düzenlenen konferansa; Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan USLU, Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan ÖZDEMİR, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet TACİROĞLU,  Niğde İl Genel Meclis Başkanı Nusret TEKSİN, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötkünlü, Vakıf Üyeleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, Kur’an Tilaveti ve TÜGVA Niğde İl Temsilcisi Burak Yaşar’ın konuşması ile başladı. TÜGVA Niğde İl Temsilcisi Burak Yaşar, gençlerimize tavsiyelerde bulunduğu açıklamalarında, davetlerini kabul ederek programa katılan Televizyon Programcısı ve Yazar Bekir Develi’ye de teşekkür etti.

Televizyon Programcısı ve Yazar Bekir Develi, söyleşi programında yaptığı açıklamalarda, Anadolu’nun farklı bölgelerinde yaşadığı ve hayatında iz bırakan trajikomik hikayeleri katılımcılar ile paylaşarak, programın oldukça keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşmesini sağladı.

Sosyal medyanın insanları çok çabuk ünlü edebildiğine de değinen Televizyon Programcısı ve Yazar Bekir Develi, birlik ve beraberliğimize kast edenlerin öncelikle bizleri kelimelerle ayırdıklarını ve zamanla onların istediği kelimeleri kullanmamızı arzuladıklarını aktararak, “Üstada sormuşlar, Hakikat yerine Gerçek dersek ne kaybederiz diye. Üstadın cevabı ise Hakikati kaybederiz olmuştur” diyerek bu konudaki fikrini de ortaya koydu.

Programı gençlere tavsiyelerde bulunarak sonlandıran Televizyon Programcısı ve Yazar Bekir Develi’ye program sonunda Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu tarafından günün anısına hediye takdim edildi.

Editör: TE Bilişim