Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Mustafa Koç, tedavi gören hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunarak acil şifalar diledi.

İncelemeler esnasında hastaları da ziyaret edip herhangi bir sıkıntıları olup olmadığını ve aldıkları hizmetten memnuniyet durumlarını soran Vali Koç, yöneticilere de; insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile hareket ederek, hastanelerin şifa kapısı olduğunu, devletimizin şefkat elinin en iyi bu mekânlarda hissedildiğini vurguladı.

Bor’da Kütüphane Haftası kutlandı Bor’da Kütüphane Haftası kutlandı

Hastaneye gelen insanlarımıza son derece şefkatli ve hassas davranarak yardımcı olunması gerektiğini belirten Vali Koç; ayrıca son yıllarda hastanelerin gerek altyapı ve gerekse hizmet kalitelerinin üst düzeye çıkarıldığı ve dünyaya örneklik teşkil edecek seviyeye ulaştırıldığını ve yöneticilere hizmetlerin aksatılmadan yürütülmesi talimatını verdi. Vali Koç daha sonra hastanede yatan hastalarla ve yakınlarıyla tek tek ilgilendi. Bütün hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunarak Yüce Allah’tan acil şifalar diledi.

Editör: TE Bilişim