Niğde İlim Yayma Cemiyeti Niğde Özel Osman Nuri Önügören Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdunda barınan öğrencilere yönelik Hüsn-i Hat Kursu verilmeye başladı.

Niğde İlim Yayma Cemiyeti yönetiminden yapılan açıklamada; Cemiyetimize ait Özel Osman Nuri Önügören Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdunda barınan öğrencilerimize hüsn-i Hat Kursu verilmeye başlanmıştır. Hat kursu, Hat Eğitmeni Ömer Faruk İlhan tarafından öğrenci yurdunda başlamış olup, öğrencilerin oldukça ilgisini çekmektedir.

Ülkemiz ve ilimizde ilme hizmet için 1951 yılında kurulan İlim Yayma Cemiyeti aynı zamanda Kamu Yararına Çalışan Dernek statüsündedir.

Ülkesini ve insanlarını seven, sorumluluk sahibi, milli ve manevi değerlerine bağlı Güzel Ahlak sahibi genç nesiller yetiştirmeyi amaç edinen cemiyet, öğrenciler için yurt ve burs imkânı sağlamaktadır.

Eğitim çalışmalarının yanı sıra ilmi, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler yapan cemiyetimizin çalışmalarından biri de Hüsn-i Hat kursudur.

İstek olması halinde Şube Merkezinde ve öğrenci yurdunda devam edecek olan kursumuz ücretsiz olup, hat malzemeleri cemiyet tarafından karşılanmaktadır.

İlgi duyan öğrencilerimiz ve halkımız yurt müdürlüğü ve şube yöneticileri ile iletişime geçebilirler” denildi.

Okumaşkı Niğde’yi buluşturuyor Okumaşkı Niğde’yi buluşturuyor

Editör: TE Bilişim