Niğde Belediyesi bünyesinde kurulan şehir tiyatrosu ekibi, 9 Aralık Cuma Günü Saat 19.00’da Niğde İl Kültür Merkezinde sahne alacak. Ücretsiz olan etkinlik şehrin tüm sanatseverlerine açık olacak.

"Milli Mücadeleden Günümüze Tıbbiyeliler" Konferansı "Milli Mücadeleden Günümüze Tıbbiyeliler" Konferansı

“İlimizde sanatın tüm alanlarına destek vermeye devam ediyoruz.” diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; Belediyemizin bünyesinde bir şehir tiyatrosunu faaliyete geçirdik, Burada hem büyükler için hem de yetişkinler için kurslar düzenledik. Şimdi de Allah’ın izniyle bu çalışmaların meyvesini alıyoruz. Şehir tiyatromuzun çocuk ekibi 30 Eylül Cuma günü sizlerin karşısına çıkmıştı şimdi de 9 Aralık Cuma günü büyüklerimizin ekibi sahne alacak. “şeklinde konuştu.

BİRBİRİNDEN YETENEKLİ SANATÇILARIMIZ KARŞINIZDA

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Niğde Belediyesi olarak şehir tiyatrosu kurma fikri aklımızda öteden beri vardı ve bu sene bu fikri düşünce aşamasından eylem aşamasına geçirdik. Gönüllülük esasıyla seçmiş olduğumuz kursiyerlerimizi eğiterek sahneye çıkacak hale getirdik ve bugün de bunun meyvelerini alıyoruz. Kurslarımız hem yetişkinler için hem de çocuklar için olmak üzere iki periyotta devam etti, şu an itibariyle birbirinden yetenekli sanatçıları karşınıza çıkarıyoruz. “dedi.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI ETKİNLİĞİMİZE KATILMAYA DAVET EDİYORUM

Biz sadece tiyatro alanında değil kültür ve sanatın her alanında Niğde’mizi bir yıldız yapmaya çalışıyoruz. Kültürel açıdan şehrimiz geliştirmek için yepyeni kütüphaneler yapıyoruz. Mahalle aralarına gençlik merkezleri yapıyoruz ve gençlerimizin güzel vakit geçirebilecekleri yerler tesis ediyoruz. Yepyeni spor sahaları ve tesisler yaparak aynı zamanda spor konusunda da şehrimizi hak ettiği noktaya getirme arzusundayız. Kadınlarımız için kadın yaşam merkezleri açıyoruz. Örneğin belediyemizin altına açtığımız mağazada kadınlarımızın sattığı ürünleri satın alabilirsiniz. Evet; biz Niğde Belediyesi olarak sanatın her alanında faaliyetlerimize devam ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Buradan tüm vatandaşlarımız etkinliğimize katılmaya davet ediyorum. “ İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim