Zengen Belediyesi’nin ikincisini gerçekleştirdiği sünnet şöleninde bu yıl Özlem Özdil konser verdi.
 
Zengen Belediyesi ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği sünnet şölenini geleneksel hale getirdi. 18 çocuğun sünnet ettirildi sünnet şöleninin akşamında önce yerel sanatçılar ardından ise ünlü Türk Müziği sanatçısı Özlem Özdil konseri vardı.
 
Konsere Zengen Belediyesinin davetlisi olarak Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Çukurkuyu Belediye Başkanı Rüstem Tümen ve Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser’de katıldılar. Konser sonunda Zengen Belediye Başkanı Metin Karakaya, belediye faaliyetlerine her zaman desteklerinden dolayı konuk belediye başkanlarına plaket ile teşekkür etti.
 
Konya’nın Ereğli İlçesine bağlı olmasına rağmen ne Konya’dan nede Ereğli’den herhangi bir siyasi yada diplomatın şölene iştirak etmemesi dikkat çekti. Konser sonunda Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ‘a Zengen’de yolların bozukluğundan dert yanan vatandaşlara Başkan Erat, “Biz elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” cevabını verdi.
 
Bilindiği gibi Zengen Belediye Meclisi Eylül 2009’da Niğde’ye bağlanma kararı almış, kararın Ankara’ya yollandığı belirtilmiş fakat yapılan araştırmalarda kararın Ankara’ya ulaşmadığı bilgisine varılmıştı.
 

Editör: TE Bilişim