Bu Yıl Niğde Üniversitesi Bahar Şenlikleri yapılamadı. Bu güne kadar 11 kere yapılan Bahar Şenlikleri, maddi imkansızlar başta olmak üzere çeşitli gerekçelerle yapılamadı. 

Bu konuyu bundan yaklaşık 6 ay kadar önce haberleştirmiştik. Niğde Grileşiyor" diye başlık atmıştık.
(Tıklayın)

Çevre illerin haber sitelerinde gezinirken, aşağıdaki habere rastladık ve ç-alıntıladık...


Aksaray Üniversitesi’nce (ASÜ) geleneksel hale getirilen Bahar Şenliklerinin bu yıl 7’ncisi gerçekleştirildi.


Pek çok etkinliğin yer aldığı şenlik, Kıraç ve Sıla konserleri ile tamamlandı. Konserleri binlerce ASÜ’lü öğrenci ve on binlerce Aksaraylı takip etti.
 
 
- Konserleri On Binler Takip Etti - 
 
Aksaray Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında çeşitli spor müsabakalarında ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve takımlara ödülleri ve kupaları verildi. Halk oyunu, tiyatro ve çeşitli müzik gruplarının gösterisinin ardından şenliklerin ilk gününde sahneye Kıraç çıktı. Yeni ve eski albümlerinden onlarca şarkısını seslendiren Kıraç’a ASÜ’lüler büyük bir coşkuyla eşlik etti. Şenliklerin ikinci gününde ise sahneye Sıla çıktı ve şarkılarını on binlerle birlikte söyledi. Konserler dakikalarca süren havai fişek gösterileri eşliğinde sona erdi.
 
Konserlerde sahneye çıkan isimleri ASÜ öğrencileri anketle belirledi. Öğrenciler, Rektör Acar’a şenliklerin düzenlenmesinde sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. 



Editör: TE Bilişim