Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Niğde İl Başkanlığı tarafından gelenekselleştirilmiş olan Yaz Kursları bu yaz da devam ediyor.

Herkesin katılabileceği yaz kurslarında Kur'an-ı Kerim, İlmihal ve Türk Tarihi derslerinin yanı sıra Yüzme ve Bağlama Kursları da olacak. Bu kurslar ile beraber katılımcıların yaz günlerini boşa geçirmeyeceği bir çok faaliyet de Niğde Ülkü Ocakları'nın açmış olduğu yaz kurslarında mevcut.


Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus KIZIL ; "Niğde Ülkü Ocakları olarak geleneksel hale getirdiğimiz yaz kurslarımız bu yaz tatilinde de devam etmektedir. Yaz kurslarımız, zamanını boş geçirmeyip bilgili ve kültürlü birer birey olarak yetişmesi gereken genç kardeşlerim için büyük bir önem taşımaktadır. Yaz aylarında dinlenmenin yanı sıra böyle eğitici ve geliştirici kurslara katılımın gençlerimizin hayatlarına önemli katkılar yapacağını düşünmekteyim. Yaz kurslarımızda öğretici derslerin yanı sıra yapılacak seminerler ile geliştirici ve aynı zamanda yapılacak sosyal faaliyetler ile zihinlerini dinlendirici etkinliklerimiz olacaktır." dedi.


Yaz kurslarına katılmak isteyenler Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'na müracaat edebilirler.


Editör: TE Bilişim