Ulusal Kanal Niğde Temsilciliğinin düzenlediği “Türkiye Nereye Gidiyor?” adlı panel Niğde Kültür Merkezi salonunda sunuldu.

“Türkiye Nereye Gidiyor?” adlı panele konuşmacı olarak Emekli Tümgeneral Osman Özbek, İşçi Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Yılmaz, Gazeteci-Yazar Arslan Bulut katıldılar. Paneli Eğitim İş Niğde Şube Başkanı Timur Özkan’ın yönetti.
 

Atatürk ilke ve Devrimlerinin Türkiye için bir seçenek değil zorunluluk olduğunu söyleyen Ulusal Kanal Niğde Temsilcisi Z. Cem Yıldırım, “Ulusal Kanal Niğde Temsilciliği olarak bizler ülkenin seçime gittiği bir süreçte sizlere bir panel ile geleceğe ışık tutmak istedik” dedi.

Ulusal Kanalın yurt çapında 7000 ‘i aşan gönüllüsü ve ortakları sayesinde yayın hayatına devam ettiğini ifade eden Yıldırım, Ulusal Kanal’a ortak olmaya, gönüllü olmaya davet etti; “Çünkü güçlü bir Ulusal Kanal sizin mücadelenizin daha güçlü desteklenmesi anlamına gelecektir” diye konuştu.

Z. Cem Yıldırım; “Niğde Televizyonu’nun yerel yayın yaptığı Niğde’de Ulusal Kanal sizlerin tek adresidir. 1 Mart tarihinden itibaren Ulusal Kanal büromuz aynı zamanda Aydınlık gazetesinin de temsilciliği olarak faaliyet yürütecektir” dedi.

Ulusal Kanal Niğde Temsilcisi Z. Cem Yıldırım, düzenledikleri panele Atatürkçü Düşünce Derneği Niğde, Bor, Ulukışla Şubeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Niğde Şubesi, Eğitim İş Niğde İl Temsilciliği, Ziraat Mühendisleri Odası ve Türkiye Gençlik Birliği’nin destek verdiklerini söyledi.

Paneli izleyen konuklar arasında CHP Niğde İl Başkanı Mehmet Özkan, Atatürkçü Düşünce Derneği Niğde Şube Başkanı Dt. Sevgi Özbek, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Niğde Şube Başkanı Suna Özmen’in yanı sıra CHP Niğde Milletvekili aday adayları da yer aldı. Ulusal Kanal Niğde Temsilcisi Yıldırım, panelistlerin yanı sıra panele destek verenler ile katılımcılara teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilişim