Bor Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekibi Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde insana dair çok anlamlı bir programa imza attı.

 

İlçemizde görev ve sorumluluklarını yerine getirmekteki gayretleri ve ortaya koydukları performanslarıyla  giderek artan ilgi, destek ve sempati toplayan Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve personeli yine güzel ve ilgi çekici bir programa imza ayarak,Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde,yaşlılara ve engelillere yönelik moral programı gerçekleştirdiler. Programda mahalli sanatçıların seslendirdiği ve izleyenlerin istek parçaları ile şekillenen eğlenceli ve oyun havaları eşliğinde polis memurları ve Huzurevi sakinleri karşılıklı oynadılar.Yapılan ikramların ardından ,program ile ilgili bir konuşma yapan Toplum Destekli Polis Büro Amirliğine bağlı ilçemizde görev yapan Polis Memuru Bülen Apaçık şunları söyledi ; Ülkemiz genelinde  2009 yılında tüm il merkezleridne kuruluşu tamamlanan ve otuzbin üzeri nüfusa sahip Bor ilçemizde faaliyet gösteren Toplum Destekli Polis Büro Amirliği görevlileri olarak ,halkımızın her kesimi ile iç içe görevimize devam etmekteyiz. Bu moral gününü düzenlemekteki amacımız,huzurevi sakinleri ile güzel bir gün geçirmek,bu anı ölümsüzleştirmek,huzurevi sakinlerini unutmadığımızı ve her zaman yanlarında olduğumuzu ve olacağımızı onlara hissettirmektir.

Moral Günü programımız için desteklerini esirgemeyen başta huzurevi yönetimi olmak üzere ilçemiz esnaflarına ve mahalli sanatçılarımıza teşekkür eder.İyi eğlenceler dileriz.’’Dedi.

 

Programa Bor Belediye Başkanı, Bor İlçe Emniyet Müdürü Levent Çivi ve Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Önsay ve yönetim kurulu üyeleri katılırken, Ev sahibi konumundaki Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici kadrosu hazır bulundular.

 

Editör: TE Bilişim