Bor Şehit Nuri Pamir Lisesi  kuruluşunun 51. Yıldönümünde  bütün öğrencileri ile Okullarında buluşma etkinliği düzenleniyor.  
Bor İlçemizin en köklü okullarından Bor Şehit Nuri Pamir Lisesi geçtiğimiz yıl 50. Yılında ülkemiz ve ülke dışından gelen eski öğrencilerini buluşturmuş, okul bahçesinde gündüzden başlayan etkinlik Sanatçıların konserleri ile  gece geç saatlere kadar sürmüş hayli duygulu ve heyacanlı bir gün geçirilmişti.
Geçtiğimiz sene yapılan programa gelemeyen, gelip de tekrar gelmek isteyen eski mezunların yoğun istekleri üzerine okulun kuruluşunun 51. Yıl dönümü nedeni ile bu yıl da bütün Şehit Nuri Pamir Liselileri bir araya getirme çalışmaları başladı.
2 Temmuz 2011 Cumartesi günü okul bahçesinde yapılacak  olan 51. yıl buluşması için hazırlıklar tamamlanmak üzere olduğunu belirten Tertip Komitesi, bütün mezun öğrencilerine ulaşmanın çabası içinde olduklarını, 2 Temmuz’da  büyük buluşmayı gerçekleştireceklerini, programında ses sanatçısı Devrim Gürenç’in konser vereceğini ve bir çok sürpriz etkinlik ve sanatçılar olacağını belirterek, 2 Temmuz 2011 Cumartesi günü saat : 14:00’da mezun ve halen öğrenim gören bütün öğrencilerini Okul Bahçesinde buluşmaya davet etti.





 
Editör: TE Bilişim