Terörle mücadelede şehit olanlar adına okullarda oluşturulan kütüphanelere bir yenisi de Niğde'de eklenecek. 


Geçtiğimiz günlerde son yolculuğuna uğurladığımız Şehit Yasin Tekin adına kurulacak olan kütüphanenin fikir babaları da Şehidimizin devreleri.

Daha önce bir çok okulda şehitlerimizin adını yaşatmak adına kütüphaneler kuran askerler bu sefer de Niğde'de Şehit Yasin Tekin'in adını yaşatacak kütüphane için kolları sıvadı.

Şehit Yasin Tekin'in devleri onun anısını yaşatmak adına bu anlamlı projeye şimdi herkesin destek olmasını bekliyorlar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden bu konuda destek talep eden Şehit Yasin Tekin'in devreleri toplanacak kitap sayısı fazla olursa da Niğde Belediyesinden kütüphane kurulmasına destek için yer tahsis talebinde bulunacaklar. Çocukların kitap okumasının, okuduğunu anlamasının, anladığını anlatabilmesinin, onların gelişimine çok önemli katkılar sunacağını dile getiren isimsiz kahramanlar kurulacak kütüphanelerle hem aziz şehitlerimizin adını yaşatmış oluyoruz hem de raflarda yerini alan kitaplarla çocukların yetişmelerinde de önemli bir katkı sağlamayı istiyoruz dediler.

Projeye herkesten destek isteyen Şehit Yasin Tekin'in devreleri , çocukların geleceklerini yönlendirmelerine, dünya görüşlerini zenginleştirmelerine, kendilerine sosyal ortam, eğitim desteği sağlamak ve topluma faydalı birer birey olmalarını sağlamak amacıyla düşünülen kütüphane projesinin bu vatan için gözünü kırpmadan şehit olan askerlerimizin de adını yaşatmak adına çok önemli olduklarına vurgu yaptılar.

Şehit Yasin Tekin'in adının yaşayacağı kütüphane için kitap desteğinde bulunmak isteyenler İlhanlı Mahallesi 93.Sokak Numara 11'deki adrese,Piyano Cafe ve Aşiyan Cafe'ye kitaplarını teslim edebilecekler.

Şehit Yasin Tekin adına kurulan Facebook grubundan da detaylı bilgi almak mümkün olacak.

https://www.facebook.com/groups/yasintekin/?fref=ts

Editör: TE Bilişim