Uluslararası sanatçı Ressam Safa Büte'nin bir eseri Hindistan'da  Venue Sanat Galerisinde 102 uluslararası sanatçının eserleri ile birlikte sergilendi.

Sanatçı Safa Büte yaptığı açıklamada; "Türkiye temsilcisi olduğum "Narrative Movements" adlı sanat merkezi tarafından organize edilen ve küratörlüğünü Bibekananda Santra'nın yapmış olduğu , değişik ülkelerden 102 sanatçının yer aldığı uluslararası sergi, 26-31 Aralık 2016 tarihleri arasında Poadicherry, Hindistan'da bulunan VENUE Sanat Galerisinde izlenime sunulmuştur. Bu sergi, Safa Büte olarak Hindistan'da katılmış olduğum 7. Sergidir" dedi. 

Yıllardır çeşitli ülkelerede resimleri sergilenen,  bir çok serginin küratörlüğünü yapan hemşerimiz Ressam Safa Büte Niğde'ye yerleşti. Niğde'de sergi açmak kendi resimleri ve dünyaca ünlü ressamların resimlerini sergilemek, resim alanında çeşitli etkinlik yapmak isteyen sanatçı bir çok kuruma başvurmasına rağmen henüz bir yer tahsis edilmedi. Bu konuda bir çok haber yapmıştık. İlgili haberler aşağıda tıklayın. 



 
Editör: TE Bilişim