Niğde Belediye Başkanlığı bu yıl beşincisini düzenlediği Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerini Özgün Müzik Sanatçısı Uğur Işılak’ın muhteşem konseri ile tamamladı.



Konsere katılanlar Uğur Işılak’ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla eğlendi. Gecenin sonunda Uğur Işılak’a teşekkür eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, etkinliklerin ilgiyle takip edildiğini söyledi.


Aralıklarla 8 gün boyunca eski köy garajında oluşturulan etkinlik alanını hıncahınç dolduran vatandaşlar, konferansından her gece farklı bir programla dolu bir Ramazan yaşadı.


Niğde Belediyesi tarafından beşincisi gerçekleştirilen Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri Dünya Birincileri Hafız Hızır Özkök ve Hafız Abdurrahman Bozan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.



Ramazan etkinliklerinin ikinci programında Bedirhan Gökçe şiir dinletisiyle yer alırken, üçüncü programı 12 Temmuz 2013 Cuma günü Orhan Çakmak Türk Müziği Konseri, dördüncüsü 13 Temmuz 2013 Cumartesi günü Murat Göğebakan Konseri, beşincisi 19 Temmuz 2013 Cuma günü, Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosu Konseri, 20 Temmuz 2013 Cumartesi günü Mahalli Sanatçılar Konseri, 26 Temmuz 2013 Cuma günü Celalettin Ada Tasavvuf Müziği Konseri, 2 Ağustos 2013 Cuma günü Uğur Işılak Konseri ile sona erdi.


5. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinin kapanış konuşmasını yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da konserin ardından Uğur Işılak’a teşekkür etti.

Başkan Akdoğan, “Her gece etkinliklerimize katılan ilgi duyan bu alanı dolduran halkımıza teşekkür ediyorum. Allah inşallah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Halkımız etkinlik alanını doldurarak etkinliklere ilgi ve alakasını ortaya koydu. Halkımızın isteği doğrultusunda çalışmalarımızı her zaman sürdüreceğiz. Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını diliyor, herkesin ramazan bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim