Fatih Budak, “Çığlık” ismini verdiği üçüncü solo müzik albümünü dinleyicileriyle buluşturdu.

 

Daha öncesinde “Tutsak Özgürlük” ve “Asrı Saadet” isimli albümleriyle müzik piyasasında yerini alan genç sanatçı, yeni albümündeki eserleriyle de gönüllere hitap etmeye devam ediyor.

 

Çoğunlukta söz ve besteleri Budak’a ait olan albüm, modern bir formda oluşturulmuş ve ruhsal dünyaya hitap eden birbirinden güzel sekiz eserden oluşuyor.

 

MSO Müzik etiketiyle müzik marketlerde ve TTNET Müzik’te yerini alan “Çığlık”, Ramazan esintili bir albüm. Özellikle albümde yer alan Aşk Kölesi, Salatu Selam, O (sav), Gelmedin ve Bedrin Aslanları isimli eserler, içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının manevi atmosferinde keyifle dinleniyor.

 

Müzik piyasasındaki yerini ve kalıcılığını çıkarmış olduğu üçüncü albümüyle perçinleştiren sanatçı, müziği bir amaç olmaktan daha ziyade kendi ruh dünyasında modernizme karşı bir başkaldırı olarak nitelendiriyor.

 

Aynı zamanda Yazarlar ve Sanatçılar Birliği üyesi ve birliğin Ankara temsilcisi olan Budak, gerek vermiş olduğu konserlerle, gerekse katılmış olduğu radyo ve televizyon programlarıyla yeni albümünden eserleri dinleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Dinleyiciler ayrıntılı bilgiye www.fatihbudak.com adresinden ulaşabilirler.

 




Editör: TE Bilişim