MHP’li Hakan Er: “Geçmişten Geleceğe Ozanlar Türk’ün sesli bayrağıdır!”


Önceki gece Niğde 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda Niğde Mahalli Sanatçılar Derneği tarafından düzenlenen konserde kısa bir konuşma yapan MHP İl başkanı Hakan Er, ozanlık geleneğinin Türklüğün diriliş ve direniş sembolü olduğuna dikkat çekti.

 

Önceki akşam saat 19.30’da başlayan ve yaklaşık bin kişinin izlediği konsere katılan tek siyasi MHP İl Başkanı Hakan Er oldu.

 

Konserde 15 mahalli sanatçı türkülerini seslendirirken, dinleyiciler 2 saat süren konseri büyük bir dikkatle izledi.

 

Konsere katılan MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, yaptığı kısa bir konuşma ile salonda büyük bir coşkuya neden oldu. MHP’li Er; “Ozanlık, Türklüğün sembol geleneğindendir. Direnişin ve dirilişin adıdır. Binlerce yıldır milletimiz ozanlarımızın söylediği türkülerle isteklerini, hayallerini dile getirmişlerdir. Özümüz, sözümüz, yüreğimiz olan mahalli sanatçılarımızı yalnız bırakmamak için buradayız. Biliyoruz ki onlar bu toprağın asla susmayacak yegâne sesleridir.” Dedi.

 

Konuşması ayakta alkışlan Er, daha sonra protokolde kendisine ayrılan yerde konseri sonuna kadar izledi. Konu ile ilgili dernek yöneticileri programa katılmayan Niğdeli siyaset ve bürokratlara siteme ederek; “300 yakın davetiye dağıttık. Bir tek Hakan Er aramıza gelerek bizlere destek verdi. Oysa bu sanatçılar bu toprağın, bu bölgenin sesidir!” dediler.

 


Editör: TE Bilişim