Niğde nefesini tuttu bu yarışmayı bekliyor.


Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı, Hülya Avşar, Murat Boz, Hadise ve Mustafa Sandal'ın jüri olarak katıldığı O ses Türkiye yarışmasında Niğdeli Arzu Akdaş jürinin karşısına çıkacak.


Tanıtım Videosu Aşağıdadır

22 Ekim 2012 Pazartesi günü STAR Tv de O Ses Türkiye yarışması ön elemelerinin dördüncüsü yayınlanacak. Yarışmanın fragmanı oldukça dikkat çekici. Hülya Avşar’ın ayakkabı fırlattığı yarışmacı kim? Mustafa Sandal’ın “Bu bu” diye çığlıklar attığı, Murat Boz’un “Mutlaka benim takımımda olmalısın” dediği yarışmacılar kim olacak bunun yanıtı pazartesi günü yayınlanacak bölümde cevabını bulacak.

Elemelere katılan Arzu Akdaş için hangi jüri üyeleri dönecek? Arzu kimi seçecek? Tüm Türkiye gibi Niğde nefesini tuttu bu yarışmayı bekliyor.

Arzu Akdaş kim?

1990 Bahçeli doğumlu olan Arzu Niğde Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nda eğitim görüyor. Niğde Üniversitesi Kültür Sanat Evi, Zevk-i Sefa Cafe ve Nihavent Cafe’de de solistlik yapan Arzu Akdaş, Niğde Üniversitesinin bahar şenliklerinde de sahne almış ve büyük beğeni kazanmıştır.

Niğde’nin tanıtımı için önemli bir vesile olacak bu yarışmayı Tüm Niğdeliler olarak heyecanla bekliyor, Arzu ile gurur duyduğumuzu belirterek heyecanla yarışmanın yayınlanacağı 22 Ekim Pazartesi akşamını bekliyor başarılar diliyoruz.


http://www.acunn.com/video/o-ses-turkiye/o-ses-turkiye-4-bolum-tanitim/813



Editör: TE Bilişim