Türkiye’nin önde gelen endüstriyel kalsit üreticisi Niğtaş,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle özel bir etkinlik düzenledi. Niğtaş’ın kadın çalışanlarının bir araya geldiği etkinlikte, Niğtaş Mikronize Kalsit Sanayi Genel Müdürü Sakin Aruk, bu anlamlı güne yakışır bir jest yaparak çalışan tüm emekçi kadınlara kırmızı güller ve karanfiller takdim etti.

Kadınların iş dünyasında da erkeklerle eşit koşullara sahip olması gerektiğini açıklayan Sakin Aruk, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin güçlü yarınları için kadınların iş yaşamında daha etkin rol oynamaları hayati önem taşıyor. Niğtaş olarak biz de kadınların gücünü, potansiyelini ve iş yapış tarzının iş dünyasındaki öneminin farkındayız ve şirketlerimizde kadın istihdamının artması için çalışmalar yürütüyoruz. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle başta Niğtaş’taki kadın çalışanlarımız olmak üzere tüm emekçi kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyor ve kadınları iş dünyasında daha fazla yer almaya davet ediyoruz.”

Kurumda görev alan kadın çalışanlar, yapılan anlamlı jestten duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra Sakin Aruk’a teşekkür ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.




Editör: TE Bilişim