Samistal Travel katkıları ile Niğde’de İran asıllı ünlü piyanist Nima Sarkechık ile Piyano Resitali yapılacak.



4 Aralık da İran asıllı Fransız Piyanist Nima Sarkeckhık ile 2. düzenlenecek olan Piyano Resitali, 4 Aralık Perşembe günü Niğde Derbent Kültür Merkezinde gerçekleştiriliecek.

Niğde’de yapılacak olan bu sanat ve kültür etkinliğinde ünlü piyanist Nima Sarkechık ile Niğde ilimiz arasında köprü kuran Samistal Travel Şirketi sahibi Cevdet Eroğlu konu ile ilgili yaptığı açıklama da;


“Amacımız şehrimizde çok sesli müzik ve sahne sanatlarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlayabilmek bu alanda ilimizde girişimlerde bulunmak ve bunların geliştirilmesine her zaman destek olmaktır. Ayrıca bu etkinliğin Niğdemizin sanat ve kültür potansiyeline ivme kazandıracağı düşüncesindeyim. Sanatın olduğu yerde dostluk ve barış vardır. Bir şehirde sanat, müzik ne kadar yaygın olursa insanlar arasındaki ilişkide o kadar güzelleşir.


Samistal Travel Şirketi sahibi Cevdet Eroğlu açıklamasının devamında, “Niğde’de yapılacak olan piyano resitalinin genç kuşakları nitelikli eğitim ve çağdaş değerler ile geleceğe hazırlayan Niğde ODTÜ kolejine ev sahipliği yapitığı için yine bizleri kırmayarak ilimize gelen ve piyano resitali heyecanını bizlere yaşatacak olan ünlü piyanist Nima Sarkechık’e teşekkürlerimi sunarım dedi.


Eroğlu, 4 Aralık 2014 Perşembe günü saat 19:00'da yapılacak olan resitale bütün halkımızı davet etti.









Editör: TE Bilişim