Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü konukları ağırlayan Niğde Belediyesi, etkinliklerin 7. programında şiir yorumcusu İbrahim Sadri’yi Niğdelilerle buluşturdu.

 

Niğde Belediyesinin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği Ramazan Kültür ve Sanat etkinlikleri 7. programında İbrahim Sadri şiir dinletisi, 8. programda ise Mustafa Caymaz ve Recep Aslan tasavvuf müziği konseri düzenlendi.

 

4. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde sahne alan İbrahim Sadri, sevenlerine unutulmaz şiir ziyafeti yaşattı. Şiirleriyle hayranlarının gönlünde adeta taht kuran İbrahim Sadri yaklaşık iki saat süren programıyla sevenlerine şiir dolu bir Ramazan akşamı yaşattı.

 

Şiir yorumcusu sanatçı İbrahim Sadri, Ramazan Etkinlikleri dolayısıyla Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti. İbrahim Sadri; “Niğde’de böyle bir etkinliği gelenekselleştirerek düzenleyen Niğde Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

4. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinin 8. programında ise Mustafa Caymaz ve Recep Arslan tasavvuf müziği konseri ve sema mukabelesiyle katılımcıların beğenisini topladılar.

 

Editör: TE Bilişim