Niğde Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencilerinin hazırladığı Kara Vadi isimli gerilim kısa filmi dikkat çekmeyi başardı. 

Haber: Enes Can Özmen

Geleceğin gazetecileri olmaya aday Niğde Üniversiteli  4 öğrencinin hazırladığı Kara Vadi isimli kısa film, Niğde Merkez ve Gümüşler Kasabasında çekildi. 

Kara Vadi isimli kısa filmin konusu 4 meraklı gazetecinin Kara Vadi isimli kasabaya giderek orada yaşananları ortaya çıkartmaktı fakat başlarına geleceklerden haberi olmayan genç gazeteciler Kara Vadi'ye vardıklarında tek tek arkadaşları ortadan kayboldu.Niğde'de Esrarengiz olay isimli haberin peşine düşen gazeteciler aynı olayın başlarına geleceklerinden haberleri yoktu.

Niğde Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencilerinden aynı zamanda fısa filmin yönetmeni olan Salih Kurt : Biz kendimizi geliştirmek için yaptığımı bu filmin bu kadar beğenileceğini zannetmiyorduk.Türkiye'de genellikle İslami Korku Filmleri ve üç harfli filmler dikkat çekiyordu bizde bunun üzerine 4 arkadaşımız ile birlikte Kara Vadi isimli bir film çekmeye karar verdik ve başarılı olduğumuzu gördük. Bizlere daha fazla destek yapılırsa biz daha iyi yerlere geleceğimize daha güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz'dedi.

+13 FİLM İÇİN TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim