Türk Ocakları Niğde Şubesi Makale, Şiir, Kompozisyon Yarışması düzenliyor.

 

 

Türk Ocakları Niğde Şubesinden yapılan açıklamada “ 2023’te Nasıl Bir Türkiye?” konulu Makale-Şiir-Kompozisyon yarışması düzenlendiği belirtildi.

 

Türk Ocakları Niğde Şube Başkanı Doç. Dr. Nurettin Acır konu ile ilgili yaptığı açıklama da şöyle dedi ;

 

 

“ Türk Ocakları Niğde Şubesi olarak; Yüksek Öğretim Kurumlarının ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik “2023’te Nasıl Bir Türkiye?” konulu Ziya Gökalp makale yarışması, Ortaöğretim kurumlarının 9., 10., 11., 12. sınıf öğrencilerine yönelik “2023’te Hayalinizdeki Türkiye” konulu kompozisyon ve İlköğretim kurumlarının 6., 7. , 8. sınıf öğrencilerine yönelik “Vatan Sevgisi” konulu Mehmet Emin Yurdakul Şiir ve Kompozisyon yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya ilişkin bilgiler aşağıda verilmiştir “

 



Yarışma duyurusu yapıldıktan sonra;

 

1. Yarışmaya katılacak olan eserler, katılımcılar tarafından şahsen veya kargo ile teslim edilebileceği gibi, iletişim bilgileri kısmında yer alan eposta adresine de gönderilebilecektir.

2. Yarışmaya eser gönderme süresi 5 Mart 2012 Pazartesi saat 17: 00’da sona erecektir.

3. Yarışma sonucu değerlendirme kurulu tarafından, 19 Mart 2012 Pazartesi tarihinde Türk Ocakları Niğde Şubesi Ağ Sayfasında(http://www.nigdeturkocagi.com) açıklanacaktır.

 

Editör: TE Bilişim