Niğde Sakatlar Derneği Yaza Merhaba Pikniği düzenledi.Çamardı Belediyesi ile görüşen sakatlar derneği başkanı Songül Çalışkan onların davetlisi olarak
pazar günü  Çamardı Dokuzgöz balık tesislerinde piknik yapan engelliler doyasıya eğlendiler.
 
    Çamardı Belediye Başkanı sayın Yavuz Soylu'nun bu davetinden çok memnun kaldıklarını belirten engelliler Belediye Başkanı'na teşekkür ettiler.
       
Konuyla ilgili bir açıklama yapan dernek başkanı Songül Çalışkan:Dernek üyelerimizin bir çoğu Çamardı ilçemizin güzelliklerinden habersizdi.Çamardı Belediye Başkanımız sayın Yavuz Soylu'ya durumu ilettiğimizde engellileri ilçesine davet etti. Bu nazik davranışından dolayı kendisine teşekkürlerini sunan Songül Çalışkan ayrıca araç temininde destek olan Nihat Ayhan'a ve piknik gezisinde engellileri yanlız bırakmayan dernek yönetimindeki Dr.AbdullahEyüpoğlu'na ve milli eğitim müdür yardımcısı Mesut Alkan'a da teşekkür etmek isterim dedi.
 
    Engellilerin inip-binmelerine uygun araç bulmakta zorlandıklarını belirten dernek başkanı Songül Çalışkan engellileri araca bindirip indirmede sıkıntı yaşadıklarını sözlerine ekledi.
 


Editör: TE Bilişim