Furkan Derneği Niğde'de bu yılda konferans düzenliyor. Furkan Derneğinden yapılan açıklama şu şekilde;

''Hayırlı işlerde ve güzel ahlakta öncü bir neslin yetişmesi için, Furkan İlim ve Hizmet Derneği olarak “Biz Medeniyetimize Dönüyoruz” sloganıyla başlattığımız ve Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde gerçekleştirdiğimiz konferanslar serimizin bir halkası olan, 9 Mart Pazar günü saat 13:00’de 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek “Hedeflenen Müslüman Modeli” konferansında Niğde halkıyla buluşmak istiyoruz.
 

İslam ümmeti olarak geçmişte Kur’an’a sarıldığımız dönemlerde hem İslam Âlemine hem de tüm dünyaya hak ve adaletle hükmeden bir medeniyete sahiptik. Ne zaman Kur’an’ın öğretilerinden ve davasından uzaklaştık, işte o zaman kan, zulüm ve gözyaşı coğrafyamızdan eksik olmadı. Furkan Derneği olarak, ‘Kur’an’ın istediği Müslüman’ olmanın yeniden şuuruna varmak, sorumluluğumuzu hatırlamak ve kendi medeniyetimize dönmek yolunda adımlar atabilmek için bu programı düzenleme ihtiyacı hissettik. 


9 Mart Pazar günü saat 13:00’de 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek programımıza Türkiye kamuoyunun ve halkımızın yakından tanıdığı Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi konuşmacı olarak katılacaktır. Kur’an tilaveti, şiir, sinevizyon, ilahi ve ezgileriyle Grup Furkan’ın yer alacağı programımıza giriş ücretsiz olup bayanlara da yer ayrılmıştır. Bu vesile ile tüm halkımızı konferansımıza davet ediyoruz. ''



Editör: TE Bilişim