29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile ilgili Günün anlam ve önemine binaen bir program gerçekleştirildi.

 

Niğde Açık Cezaevi’nin Organize ettiği programda Niğde Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğrencilerinin düzenlediği Müzik dinletisine Niğde Valisi Necmeddin KILIÇ, Başsavcı Hayrettin AKÇIL, Rektör yardımcısı Murat ALP, Kapalı Cezaevi Müdürü Ramazan FİDANOĞLU, Açık Cezaevi Müdürü Murat YILMAZ, Kurum 2. Müdürleri, Kurum çalışan ve Hükümlüleri katıldı.

 

Kurum Sosyal tesislerinde düzenlenen programda Niğde Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosunun düzenlediği repertuarda sanat Müziğinin önde gelen birbirinden güzel Eserlerinden örneklerle dinleyenleri adeta büyüledi. Vali KILIÇ ve Başsavcı AKÇIL’ında eşlik ederek katıldıkları ve salonda bulunan Hükümlülerin Müziğin Ahenki ile dertlerinden uzaklaşarak bu güzel atmosferde en üst düzeyde eğlenerek eşlik etmişleridir. 

 

Programın sonunda sırasıyla Konuklara başarılarından dolayı, Vali KILIÇ Rektör yardımcısı Alp’e teşekkür ederek başarılarının devamını dileyerek çiçek takdim etti. Başsavcı AKÇIL Niğde Üniversitesi Ana Bilim dalı Öğretim görevlisi ve ayrıca Koro Şefi KOYUNCU’ ya teşekkür ederek çiçek takdim etti. Kurumun ilerlemesinde sosyal etkinliklerin en üst düzeye çıkmasında büyük pay sahibi olan Kurum Müdürü YILMAZ bu tür etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini söyleyerek emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederek Koro arkadaşları adına Niğde Üniversitesi Müzik Öğretmenliği ana bilim dalı Öğrencisi Özge AYDOĞDU’ ya çiçek takdim ederek program sona erdi.     








Editör: TE Bilişim