Niğde Belediyesi 5. Ramazan Etkinlikleri Orhan Çakmak ve Murat Göğebakan konseri ile devam eti. 


9 Temmuz Salı günü teravih namazı sonrası eski terminal alanında başlayan Ramazan etkinlikleri beğeniyle izlenmeye devam ediliyor. 12 Temmuz Cuma günü gerçekleşen Orhan Çakmak konseri ve 13 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen Murat Göğebakan konserine ilgi büyük oldu. 

Orhan Çakmak ve Murat Göğebakan rüzgârının estiği etkinlik alanında Murat Göğebakan hayranlarına unutulmayacak anlar yaşattı. Orhan çakmak ise Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Sanatçı Orhan Çakmak’ın Niğde’de geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan etkinliklerinin hepsine halkımızın isteği üzerine davet ettik. Kendisine sunduğu güzel konser için teşekkür ediyorum” dedi.


Etkinlik alanını dolduran vatandaşlara seslenen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Tüm Niğdeliler adına Murat Göğebakan’a teşekkür ediyorum. Hakikaten ülkemizde değerli bir ses, önemli bir sanatçı olan Murat Göğebakan ile hemşerilerimizi bir araya getirmek bizim açımızdan onur verici bir durum. Halkımızda bu programlara bu şekilde ilgi göstermiş. Biz 4 yılda Niğde de çözüme kavuşturmadığımız sorun kalmadı. Bunun güzel sonuçlarını halkımız görüyor. Belediye Başkanlığı görevini halkımıza hizmet etme, hizmetkâr olma yeri olarak görüyoruz. Halkımıza hizmetkâr olabilmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz ve layık olma uğrunda atılması gereken tüm adımları atıyoruz” şeklinde konuştu.


Haftanın Cuma ve Cumartesi günleri düzenlenen Ramazan etkinliklerine katılanlar aynı zamanda kurulan lunaparkta eğlenerek oturup sohbet etme imkânı da bulabiliyor.  





 

















Editör: TE Bilişim