Çeşitli organizasyonlara imza atan üniversiteli gençler; Sancak, Canfeza, Taladro 3'lüsünü Niğde'ye getiriyor. Organizatör Rasim Reçber ve  Kahramanmaraş'lı yardımcıları Ömer Faruk Salman ve Bilal Atalay yine dev bir organizasyon gerçekleştiriyor. 12 Mart'ta Niğde'de bu üç sanatçıyı sevenleri ile buluşturacaklar.

4 Aralık 2016'da Aleyna Tilki, 25 Aralık 2016'da Sancak, Niğde'de konser verdi. Bu organizasyonları düzenleyen gençler, büyük ilgi gören ''Yılmaz Erdoğan'' yani Sancak konserini bu defa daha büyük bir şekilde ''Taladro ve Canfeza'' ikilisinide ekleyerek 12 Mart 2017 de dev bir üçlü konser organizasyonuna imza atacaklar. Özellikle Lise ve Üniversiteli gençlik tarafından büyük bir hayran kitlesine sahip olan sanatçılar, Niğde'de sabırsızlıkla bekleniyor. Biletler henüz satışa sunulmadan büyük talep görmeye başladı. Üç gün içerisinde satışa sunulacak olan biletleri, bilet satış noktalarından temin edebilirsiniz.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan organizatör Rasim Reçber ''Biz Niğde de bu zamana  kadar yapılmayanları yaptık ve yapmayada devam edeceğiz. Taladro Canfeza ve Sancak üçlüsünü bir araya getirmek ve Niğde halkı ve Niğde'de yaşayan öğrencilerin karşısına çıkarmak için büyük uğraş verdik. 12 Mart 2017 Pazar akşamı için ikna ettik. Bu büyük organizasyona sadece Niğde'den değil çevre şehirlerden de gelenler olacak. Bizleri şimdiden arayıp bilet almak isteyenlerin olduğunu söyleyebilirim'' dedi.

Reçber, bilet satış ekibi ile bir araya geldi. Konser hakkında ekibi ile fikir alışverişi yaptı. Yardımcılarından Ömer Faruk Salman ''Güzel bir konser olacağına inanıyorum. Sancak buraya ilk geldiğinde muhteşem bir gün olmuştu. Herkes çok eğlendi ve güzel vakit geçirdi. Bu derece beğenilen bir konser sonrası Sancak ile birlikte  'Taladro ve Canfeza' geldiği zaman nasıl olacağını siz tahmin edin.Talep çok fazla, biletlerin henüz basılmamasına rağmen şimdiden rağbet görmesi bizleri sevindirdi. Şu anda hem lise hem üniversite öğrencileri için ayrı ayrı iki bilet satış ekibimiz var. Hep birlikte çalışıyoruz. Buradan herkes sattığı bilet başı komisyon alarak ek gelir elde edebiliyor. Buda öğrenciler için sunduğumuz ayrıca bir fırsat, bize katılmak isteyen arkadaşlar olursa benimle sosyal medya üzerinden iletişime geçebilirler'' diyerek sözlerini tamamladı.

Bilal Atalay ise dün ki toplantıya hasta olduğu için katılamamıştı. Atalay ''Maalesef hasta olduğum için toplantıya gelememiştim. Niğde'de böyle etkinlikler, bilindiği üzere pek fazla olmuyor. Bizde şehirde sosyal ve sanatsal faaliyetleri canlandırmak adına bu tür organizasyonlar için çalışıyoruz. 12 Mart, YGS akşamına denk geliyor. Konser için o günü seçme nedenlerimizde biriside, Bir yıl boyunca sınav stresi içerisinde geçiren gençlerin sınavı atlatır atlatmaz konserde güzel vakit geçirmeleri, stresi üzerlerinden atmalarını istiyoruz. O yüzden bu tarihi seçtik. Umarım güzel bir gün olur'' dedi.

 
Editör: TE Bilişim