Memur-Sen Konfederasyonu Niğde İl Başkanlığı “İnsan Hakları ve Demokrasi” konferansı düzenliyor. Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Toksarı’nın sunacağı konferans İl Kültür Merkezi’nde Cumartesi günü yapılacak.

 
Memur-Sen İl Başkanı Celalettin Özüdoğru, son zamanlarda gündemde olan insan hakları ve demokrasi üzerine düzenleyecekleri konferansla ilgili bir açıklama yaptı.


 
Türkiye’nin köklü bir değişimden geçtiğini belirten Özüdoğru, insanı öne çıkaran, demokrasi ve hukukun üstünlüğünü savunan sivil bir anayasaya ihtiyaç olduğunu söyledi. Memur-Sen olarak Türkiye’ye ve millete katkı sağlayacak her türlü çalışmada sorumluluk aldıklarını ifade eden Özüdoğru, “Demokratikleşme, özgürleşme ve sivilleşme yolunda taşın altına sadece elimizi değil, bütün vücudumuzu koyacağız. Bu amaçla Niğde’de insan hakları ve demokrasi konferansı düzenliyoruz. Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Toksarı’nın Cumartesi günü İl Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da sunacağı konferansa halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.


 
Editör: TE Bilişim