Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz ve Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat geçtiğimiz gün Türk Ocakları Niğde Şubesi ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.
 
İlk olarak Türk Ocakları Niğde Şubesi Başkanı Gazi Karabulut’u makamında ziyaret eden Kılavuz ve Bulat burada ülke gündemine ilişkin meseleler hakkında konuştu. Keyifli bir sohbet ile geçen ziyaretin ardından Kılavuz ve Bulat, buradan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir’i dernek binasında ziyaret etti.
 
 Niğde Şehit Aileleri Derneği’nde artan terör olayları hakkında istişarelerde bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kılavuz ve Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Bulat, Dernek Başkanı Ömer Demir ile yaklaşık 1 saat görüştü.
 
BİZLERİ DERNEĞİN HİZMETKÂRI OLARAK GÖRÜN
 
 
 Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz buradaki konuşmasında “Bizler buraya siyaset yapmak için gelmiyoruz. Bu derneği bizim özelimiz olarak gördüğümüz için geliyoruz. Çok içten söylüyorum bu derneğin ne sıkıntısı varsa elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince, dilimizin döndüğünce yapmaya hazırız. Bizleri Şehit Aileleri Derneği’nin birer hizmetkârı olarak görün. Ankara’ya bu derneğin hangi üyesinin yolu düşer, Ankara’da işi olursa yine elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
 
Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat ise buradaki konuşmasında “Artan terör olayları hepimizi derinden üzmektedir. Terör örgütü ile müzakere yapanlar, bölücülere taviz üzerine taviz veriyor. İki dilli hayat, federasyon kelimeleri günlük hayatımızın birer parçası haline geldi. Biz şehitlerimizi boşuna vermedik. Kanlarımızın neden aktığının farkındayız. Benim de yakınlarım var şehit olan. Bu ülkenin birlik beraberliği için onlar gibi hepimiz şehit olmaya hazırız. Lakin bu şehitlerin neden verildiğini fark edemeyenler, er geç anlayacaklardır o şehitlerin ölü olmadığını. O şehitlerin Türk Milletinin içinde yaşadığını anladıkları an ise onların sonu olacaktır” dedi.
 


 
 
Editör: TE Bilişim