İzgören & Akın akademi tarafından yürütülen Uğur böcekleri adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesinde seminer gerçekleştirildi.



Semineri veren Gönüllü Eğitimci Nalan Özbek, Yurt sevgisi, hoşgörü ve girişimcilikle ilgili öğrencilere önemli bilgiler verdi.

 

Herkesin kendi doğrularını bulması gerektiğini söyleyen Özbek, "Bugün kendinizi nerede görüyorsanız, yarın oradasınız. Önemli olan ne hissettiğinizdir" dedi. Bir insanda olması gereken 5 temel unsuru açıklayan Özbek, bunları şöyle sıraladı; "Yurt Sevgisi, Girişimcilik, İş Kalitesi, Dürüstlük ve Hoşgörü". Yurt sevgisinin her bireyde olması gerektiğini söyleyen Özbek, girişimciliği ise insanın, kendi hayal gücüyle alakalı olduğunu ve kendisini iyi hissettiği alanlarda başarılı olabileceğini ifade etti.

 

Dürüstlük kavramının bu üç maddeyi taçlandıracağına dikkat çeken Özbek, güvenin insanlarla iletişimde çok önemli olduğunu belirtti.

 

Okullarda öğrencilere yönelik bu tür seminerler gerçekleştireceğini belirten Özbek, Niğde Fatih Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Alparslan İlköğretim Okulu, Eminlik İlköğretim okullarında seminer verileceğini söyledi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim