Gazeteci- Yazar Ömer Fethi Gürer Niğde ile ilgili söyleşilerinden birini de   28 Kasım 2010 Pazar günü   Kocaeli’nde yapacağı açıklandı.
 
Niğde’nin kuruluşundan Cumhuriyete değin tarihi analatılan 800 sayfa Niğde Kapadokya’nın Başkenti kitabı, Niğde Spor tarihi anlatan 600 sayfa Niğde Spor Tarihi kitabı, Niğde ilinde Söylence Şaka, Fıkra ve anlatıların yer aldığı Niğde Söylence, Şaka, Anlatı Fıkra Kitabı ve Bor ilçesini anlatan Bor Şehri Kitaplarının yazarı olan Ömer Fethi Gürer Niğde ile ilgili söyleşi yanında katılımcılara kitaplarını da imzalayacağı bildirildi.
 
Kocaeli Niğdeliler Deremk Başkanı Ender Özdoğan Niğdeliler Derneği Kocaeli Şubesi olarak 28 Kasım 2010 Pazar günü İzmit Yenişehir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:33 Kanal boyu Bekirpaşa Kocaeli(telefon Kocaeli 321 40 51)adresindeki dernek merkezinde saat 14. 00’de başlayacak toplantımızda Niğdemiz ile ilgili farklı bilgileri öğrenmek ve Gürer kitapları ile buluşmak isteyenleri etkinliğe davet etti. Başkan Ender Özdoğan, Niğde ilinin köklü bir tarihi ve dikkate değer doğa güzellikleri bulunduğunu belirterek Niğde ile ilgili öğrenmek istenen her şey Ömer Fethi Gürer anlatımı ile gündeme gelecektir. Çok yararlı bir söyleşi olacağına inanıyoruz. Niğde derneği olarak Kocaeli’nde böylesi bir etkinliği gerçekleştirerek yöremizi anlatma ve tanıtma adına bir çabayı daha yaşama geçirmiş olacağız “dedi.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim