CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi Kemerhisar’da düzenlenen festivalin bölge için örnek bir etkinilik olduğunu belirterek belediye başkanı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Düzenlenen paneller, sağlık taraması, açılışlar ve konserler ile büyük bir organizasyonun gerçekleştiğini ifade eden CHP Bor ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi “görüldü ki iktidarda olmak değil bir işi iyi yapmak başarıyı getiriyor “dedi. 

 

CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi Kemerhisar’da yerel yönetimin kısa sürede başarılı işler yaptığını ve içmelerinde yeniden gidilebilir duruma geldiğini belirtti. Başkan Gevrekçi-“ Kemerhisar’da 31 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen ve açılışını CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı festival görkemli geçmiştir. Belediye Başkanımız Beytullah Kirazcı yanında meclis üyelerimiz, belde teşkilatımız ve gençlerimiz, kadınlarımız büyük gayret ve çabası takdire değerdir. Kemerhisar içinde Niğde içinde önemli bir tanıtım sağlanmıştır. Festival başarılı ve örnek bir etkinlik olmuştur.  Halk oyunları ekiplerine, sağlık ve spor adına katkı sunanlara, Resam Sefa Büte ve Kemerhisarlı Öğretim Üyesi Hakan Tatyüz, Prof. Dr Asım Tanış, Panelleri yöneten Gazeteci Yazar Ömer Fethi Gürer,  Rasim Yılmaz ve Sağlık taraması yapan Diş Hekimi Sevgi Özbek festivale ve Kemerhisar’a katkılarına, Veterenlar, bisikletçiler, halk oyunları ekiplerine  ve özelliklede  Kemerhisar halkının duyarlılığına  çevre ilçelerden gelerek etkinliğe destek verenlere gençlerimize,kadınlarımıza  halkımıza teşekkür ediyoruz. CHP Bor ilçe örgütü olarak başkanlıklarımızı yapmış olan Akif Üstün, Hacı Mustafa Çopur başkanlarımız ile festivali izlerken Niğde ilinde CHP adına yapılan bu etkinlikteki başarıyı birlikte alkışlamanın da mutluluğunu yaşadık.”dedi.

ALTINOK ÖZ VE ÖMER FETHİ GÜRER’E TEŞEKKÜR

 CHP Bor ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi festivale katkı veren Kartal belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz   ve CHP Niğde Milletvekili adayı da olan Kartal Belediye Başkan yardımcısı Ömer Fethi Gürer’e ayrı  bir teşekkür borcumuz var” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi - Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr Altınok Öz ile Ankara Yeni Mahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar, Lüleburgaz Ahmetli Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ın yanı sıra Kaymakam ve diğer mülki yöneticiler ile ilk gün Niğdemizde tüm CHPli belediye başkanlarımız, ile ilçe başkanlarımızın etkinilikte yer aldı. CHP olarak. Milletvekilimiz, il ilçe örgütlerimiz, belde örgütlerimiz ile güzel bir dayanışma gösterildi. AKP li Bor belediye başkanı, Bahçeli Belediye başkanı festivale iştirak etmeleri de bölgemizde siyaset anlayışının güzelleşmesi adına olumlu örnekti. Hiç şüphesiz bu festival için önemli destek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’den geldi. Bu buluşmaya vesile olan Kemer hisar belediyemizin İstanbul Kartal Belediyesi ile kısa sürede kardeş belediye olmasını sağlayan ve Edip Akbayram’ın Kemerhisar gelmesi ve bir parkında yapılmasına katkı veren Bor Belediye başkan adayımız ve Niğde Milletvekili adayımız olan Ömer Fethi Gürer’e ayrıca bir teşekkür borcumuz var. Niğde ile ilgili kitapları yazıları çabaları yanında yetkili bir konumda olunca memleketimize katkılarını esirgememesi önemli bir kadirşinaslıktır. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz kürsüde yaptığı konuşmada söyledikleri de vefa adına çok güzel ifadelerdi. Örnek konuşma idi” dedi.

ALTINOK ÖZ NE DEMİŞTİ

 Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz Kemerhisar’da büyük sevgi gördü. Kemerhisar belediyesinde meclis kararı ile adı bir parka verildi. Parkın açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  yaptı. Ayrıca etkinlikte Op. Dr Altınok Öz söyledikleri Niğde’de çoğu zaman unutulan vefa kavramını öne çıkaran önemli bir konuşma oldu. Plaket verilmesi sırasında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’ise  Kartal Belediye Başkan Yardımcısı olan hemşerimiz Ömer Fethi Gürer’in  Kemerhisar ile ilgili birlikteliği sağyalayn kişi olduğunu söyledi. Kartal belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz ; “Buradaki coşkuyu, enerjiyi, güzelliği ve birlikteliği gördüğümüz sürece hele hele Beytullah Kirazcı olduğu sürece yanınızda olduğumu ifade etmek istiyorum. İnsanlar ekmek için yola düşüyorlar, buradan Adana’ya giden oradan Kadıköy’e gidiyor oradan da yolu Kartal’a geliyor. Sonra o o belediye başkan yardımcısı oluyor. İşte o Niğde sevdalısı ve buraların kitabını yazan hemşeriniz Ömer Fethi Gürer beye  vefa borcumuz var.”dedi. Kartal Belediye Başkanı Öz cebinden çıkardığı sembolik şehrin altın anahtarını göstererek “ Bu kardeşliğin gerçek bir kardeşlik olduğunu görmekten de büyük mutluluk duydum. Şehrinizin anahtarı bana verildi. Bundan dolayıda mutluluk duyuyorum” diyerek konuşmalarını tamamladı.

KİRAZCI’DA TEŞEKKÜR ETTİ.

Kmerhisar  Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı’da facebook adresinden festivale katılan ve destek verenlere teşekkür etti. Kirazcı şöyle dedi. “3 gün boyunca devam eden Tyana Kültür ve Turizm Festivalimiz halkımızın yoğun katılımı ve sanatçılarımızın muhteşem performansı ile son buldu. Halkımızın yoğun ilgisine, Festivalde görev alan gönüllü gruplara, işçilerime, basın mensuplarına, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e, hemşehrimiz Ömer Fethi Gürer'e adlarını yazmakla bitiremeyeceğimiz değerli dostlarımıza emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. 15. Tyana Festivalinde görüşmek üzere”dedi

 

 

Editör: TE Bilişim