Niğde Kültür Merkezinde düzenlenen, Hulusi Özen önderliğinde Genç Kemalistler Derneği tarafından düzenlenen konserde Cevdet Bağca sahnenin tozunu attırdı.

Ardı sıra düzenlenen konserler ve gösteriler ile Niğde’liler şu aralar sanata doyuyor. Kültür merkezinde Saat 20.00’ da başlayan Cevdet Bağca konseri müthiş bir atmosfer içerisinde gerçekleşti, konsere gelip yer bulamayan vatandaşlar merdivenlere oturdu, takviye olarak dışarıdan plastik sandalyeler  getirtildi. Cevdet Bağca'ın söylediği türkülere  bir ağızdan eşlik edildi... alkış tutuldu, şiirler okundu.

 
Haber - Kamera : Hüseyin Yıldız

 Türkü Dinletisi öncesi,  CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Genç Kemalistler Derneği Başkanı Hulusi Özen ve Cevdet Bağca’ nın yaptığı siyasi konuşmalar da oldukca çarpıcıydı. Konuşmalarda Gezi olaylarından hükümetin tutumuna, T.C ibaresi ve andımızın kaldırılmasına kadar bir çok konuda hükümetin tutumu eleştirildi.


Yapılan konuşmalarla coşan konuklar, Cevdet Bağca'nın Türküleri ile adeta kendilerinden geçti. 

  


Bir çok türkü seslendiren Bağca siyasete değinmeden de duramadı. Hükümetin politikalarını 1980 darbesini ve bir çok siyasi konuları içeren anekdotlar anlattı. 

 

 



Niğdeliler hakkında da olumlu görüşünü belirten Bağca  Niğde’ de bulunana Genç Kemalistleri gönülden tebrik ettiğini dile getirdi.




Yapılan konuşmalar ve enfes bir konserin ardından saat 22.30’ da konser son buldu.













Editör: TE Bilişim