Defterk Toplantısı 29 Mayıs’ta… Yazarlar Fetih Günü’nde Demirkazık’ta…
 
Niğde’nin ilk ve tek kültür, sanat, edebiyat ve yaşam sitesi Defterk.com yazarlarının 9. toplantısı Çamardı ilçesinde yapılacak. 29 Mayıs Pazar Fetih Günü'nde Defterk.com yazarları Çamardı İlçe Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez ve Mahmatlı Köyü Muhtarı İbrahim Aydoğan’ın özel davetiyle bir araya gelecek. Mahmatlı Köyü ve Barajı etrafında doğal safari yapılacak olan toplantıda yazarlara sıkma, halka tatlı, dondurma, semaverde çay ikram edilecek.
 
Defterk.com yazarları 29 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Niğde İmam Hatip Lisesi önünden Çamardı İlçesine hareket edilecek. Üçkapılı Köyünün doğal manzaralı yolu güzergahından gerçekleştirilecek yolculukla Mahmatlı Köyüne ulaşılacak.
 
Mahmatlı Barajı, elma bahçeleri arasında toplantı gerçekleştirilecek toplantıda Niğde’nin kültür, sanat ve yaşamıyla ilgili konular konuşulacak. Toplantı sırasında Defterk.com yazarlarına sıcak sıkma, halka tatlı, dondurma ikramı yapılacak. Daha sonra Yelatan Cevizli Şelalerinde semaverde çay ikramının ardından Ormanlık alanda Demirkazık manzaralı kısa bir yürüyüş gerçekleştirilecek. Çamardı Öğretmenevinde İkindi Çayı içildikten sonra dönüş için Niğde’ye hareket edilecek.
 
“Farklı olmak, farklı bakmak için Defterk.com’a bekliyoruz” diyen sitenin Genel Yayın Yönetmeni Halil İbrahim Tongur, 9. Yazarlar toplantısı için önemli bir gün seçtiklerini belirterek; “Yazarlarımızı bir Fetih Günü olan 29 Mayıs Pazar günü buluşturmak istedik. Bir yılın yorgunluğunu Çamardı’nda atmayı planlıyoruz. Yazarlarımız Defterk.com için öneri, eleştiri, tavsiyelerinizi de burada dile getirecek. Biz artık kocaman bir aileyiz” şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilişim