Çiftlik İlçesinde Şehit Şakir Tekin İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Naşit Abak tarafından düzenlenen şiir dinletisiyle, Melendizliler mest oldu.
Şehit Şakir Tekin İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Naşit Abak tarafından düzenlenen “Kaldırımlar” adlı şiir dinletisi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Konferans Salonunda yapıldı. Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Parlak, Belediye Başkanı Yusuf Öcal, Garnizon Komutanı Bekir Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Emniyet Amiri Bekir Gül, Sendikaların İl Başkanları, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yaşam insanlara verilen en değerli hediyedir o kadar değerlidir ki bir kere verilir. Bu yüzden hediyeyi her zaman güzel değerlendirmek gerekir. Umarım her şey gönlünüzce olur. Bizi burada yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza hoş geldiniz.” diyerek başlayan program, ilçede görevli öğretmenlerin ve öğrencilerin okudukları şiirlerle, konuklar unutulmaz bir gece yaşadı.
Kimi “Sen Vurdun Ben Ölmedim” dedi, kimi “Zindandan Mehmede Mektup” yazdı, kimi “Sokak Çocuğu’ydu, kimi “Sol Yanım Acıyor Anne” dedi. Her aşk, her acı ve her ölüm kaldırımlar şahitliğinde olur diyerek geceye adını veren “Kaldırımlar” dedi.
Şiir gecesini hazırlayan Naşit Abak gece sonu konuşmasında; “Her bir öğretmen arkadaşıma ve her bir öğrencimize gösterdikleri gayret ve çabadan dolayı teşekkür ederim” dedi.
Yaklaşık 200 kişinin izlediği gecemizin sonunda öğretmen ve öğrenciler şiirleriyle büyük beğeni topladı.









Editör: TE Bilişim