Bor Üstün Park’ta 1. Ramazan Şenlikleri ile beğeni toplamaya devam eden Bor Belediyesi Bor ve Bölgesindeki halkı buluşturmaya devam ediyor.
 
2 Ağustos Pazartesi günü yoğun katılımla başlayan Ramazan Şenlikler aynı ilgi ve yoğunluk artarak devam ediyor. Bor Belediyesi tarafından İstasyon Caddesi Üstün Park’ta Ramazan Ayından önce yapılan ön çalışmalar tamamlanmasının ardından Üstün Park sosyal tesisinde fıskiyeli havuz alanında kurulan Ramazan Şenlikleri alana ilgi hergün artmakta, Şenliğin tadını vatandaşlarla birlikte özellikle çocuklar da çıkarıyor. Minikler, Üstün park alanına kurulan yeni oyun grublarında oyunlarını oynarken anne baba ve aileleri rahat gönüllerince eğleniyor.
  
Bor Belediyesince;1.Ramazan Şenliklerinde Ramazan ayı süresince akşamları proğramlar devam ediyor. Programlarda Türk Sanat Müziği,Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği, Özgün Müzik Konserleri ve Çocuklar için Meddah, kukla, Hacıvat-Karagöz, Aşuk Maşuk’tan ilizyonist gösterilerine kadar bir çok etkinliğin düzenlendiği etkinlik alanını her gün genç, yaşlı, çocuk çok sayıda kişinin adeta ziyaret akınına uğruyor.
 
1.Ramazan Şenliğinin Cumartesi ve Pazar günleri ağırlıklı olarak çocuklara yönelik eğlenceler akşama doğru erken saatlerde başlayacağı belirtildi. Akşamları teravih namazın sonrası gece geç saatlere kadar devam eden şenliklerde genç yaşlı ve aileler canlı müzik eşliğinde fıskıyeli havuz etrafında çay, dondurma çeşitli ikramlar ve meşrubatlarını yudumlarken açık hava ve doğal ortamda sevdikleriyle beraber güzel tatlı anılar yaşama ve günün stresini atmaya devam ediyorlar.     
 
 
Editör: TE Bilişim