Bor Belediyesi 1. Ramazan Şenlikleri etkinliği kapsamında Vatan TV’nin canlı yayın yaptığı  müzik konseri “Üstün Park’ta” bu güne kadar görülmemiş bir kalabalık eşliğinde gerçekleşti.

Vatan TV’nin canlı yayınladığı programda seçkin konsere katılan Sanatçılar; Aytuğ ÖZDEMİR, Cengiz YILMAZ, Yavuz KURAL, Ahmet ARSLAN, Zengen’li Mustafa yer aldı ve konuklara hoş bir gece geçirmelerine vesile oldu.

Borlular, konserin verileceği Üstün Park'ı hınça hınç doldurdu. Borlular Yerel sanatçılara büyük ilgi gösterdi. Zaman zaman türkülere eşlik ettiler.  Çocuk oyun alanları, pamuk şeker, mısır, dondurma, çekirdek,  derken üstün park tam bir panayır alanına dönüştü. 

 Uygun zaman ve uygun programlar olduğunda Borluların bu tür etkinliklere yaşlısından, çocuğuna kadar katıldığı gözlendi. 

Chp Niğde Milletvekili Doğan Şafak'ın da katıldığı etkinlikte Vatan Tv'nin canlı yayının  sonunda Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat sanatçılara çiçek takdim etti, kısa bir teşekkür ve temenni konuşması yapan Erat; Başta sanatçılar olmak üzere tüm canlı yayın ekibine teşekkür etti. Bor Halkının Ramazan-ı Şerifini tekrar tebrik ederek, nice ramazanlara sağlıkla ve huzurla ulaşmayı temenni etti.





Editör: TE Bilişim