Bor Kayabaşı Parkta Ömer Döngeloğlu ve Dursun Ali Erzincanlı izleyicilere duygusal anlar yaşattılar. 

Saat 21:00'de Kayabaşı Park Konser alanında gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda Borlu vatandaşın yanı sıra Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, kardeşi Soner Halisdemir, 15 Temmuz'da İstanbul'da gazi olan hemşerimiz Bilal Akkuş, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı,Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir,AK Parti Bor ilçe Başkanı Yavuz Ergun,Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

"İDAM İSTİYORUZ"
İlk olarak sahneye Ömer Döngeloğlu çıktı. Döngeloğlu, yaptığı konuşmada FETÖ'cülere yüklenirken, 15 Temmuz'da şehit olanları asla unutmayacaklarını, Ömer Halisdemir'i asla unutmayacaklarını söyledi. 

Vatan hainlerinin cezalarını idam olduğunu belirten Ömer Döngeloğlu, "Cumhurbaşkanımızdan ve Meclisimizden idam çıkarmalarını istiyoruz. Küçük çocuklara ahlaksızlık yapan sapıklar meydanlarda sallandırılmalıdır. FETÖ'cü hainler tekrar darbe yapacaklarını söylüyorlar. Darbeyi gece yapsalardı başarılı olacaklarını söylüyorlarmış. Bizde diyoruz ki bu millet artık fabrika ayarlarına geri döndü. Gece'de gelseniz, kışında gelseniz başaramayacaksınız. Bir kaç gün sonra Hacca gideceğim. Peygamberimize, Ömer Halisdemir'in memleketinden geldiğimi söyleyeceğim ve selamınızı söyleyeceğim." diye konuştu. 

Döngeloğlu'nun ardından sahneye çıkan Dursun Ali Erzincanlı da konser alanını dolduran kalabalığa duygu dolu anlar yaşattı. 

ERAT: TEŞEKKÜR EDİYORUM
Konser alanını dolduran kalabalığa teşekkür eden Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, "Bugün iki değerli insanı burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Çok güzel ve duygu dolu anlar yaşadık. Ömer Döngeloğlu ve Dursun Ali Erzincanlı hocalarımız davetimize icabet ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum ve tekrar ilçemizde ağırlamaktan büyük bir onur duyacağımızı belirtmek istiyorum. Siz değerli hemşerilerimize de katılımlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

Programın sonunda Başkan Sıtkı Erat tarafından Ömer Döngeloğlu'na ve Dursun Ali Erzincanlı'ya hediye takdiminde bulundu.
 
Editör: TE Bilişim